[]

Şu tarz ayakkabıyı ç.makinasında kısa programlı yıkasam ne olur?

Resimdeki ayakkabıya çok benzer bi ayakkabım var. Süet. Renk de bunun biraz daha açığı. Ayakkabı 1 senelik. Kir pas dışında hala sağlam bi ayakkabı. Yani bikaç sefer sildim ama lekeler geçmedi.
Ayrıca geçenlerde uzun süreli giymek zorunda kaldım ve ayağım terledi. Ayakkabıda koku kaldı. Gündüz temiz çorap giyiyorum 4,5 saat giydikten sonra eve geldiğimde çoraplar kokuyor. Ayakkabıyı makineye atsam bütün derdimden tasamdan kurtulur muyum?



 
Kısa değilde yün programında yıkamak daha mantıklı bana göre. Ben spor ayakkabıları yıkıyorum o yöntemle ancak böyle bir ayakkabıyı yıkamak riskli olacaktır.


  • delicevat  (25.03.16 13:09:10) 
deri ayakkabı yıkanır mı dostum, al eline bezi sil efendi gibi


  • re noreno  (25.03.16 13:14:06) 
yastık kılıfı içine koy ve soğuk-ılık su ile yıka.


  • jamswety  (25.03.16 13:14:17) 
narin-bebek programında yıkayabilirsiniz. ama bir şeye sarıp atın giymediğiniz bir kazak vs. yoksa parçalanma tehlikesi var.


  • mrtkbl  (25.03.16 13:14:47) 
  • kyha  (25.03.16 13:16:52) 
deri ayakkabı yıkanmaz.
spreyle sonra da boya.

  • kyha  (25.03.16 13:17:30) 
OHA! süet ayakkabı yıkanır mı şaka mısınız. Süete birazcık yağmur bile gelse bozulur. Ayakkabının içine karbonat koy kokuyu emer, ve birkaç gün balkonda tut iyice havalansın. Sonra her gün giyme, gün aşırı giy, giymediğin günlerde havalandır.


  • ambrosia  (25.03.16 13:19:37) 
tasandan değil de direkt ayakkabıdan kurtulmuş olursun. makineye atsan kütük olarak geri döner ayakkabı. lostraya verin halleder.


  • dedi ve gitti  (25.03.16 13:47:58) 
suet ayakkabi yikanmaz. yikarsan kuruduktan sonar tahta gibi semsert yamuklu bir seye doner.

suet silgisi diye bir sey var. lekeleri onla silebilirsin. ayrica ambrosia+1

kuru cay poseti de koyabilirsin geceleri.
  • jimicik  (25.03.16 14:26:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.