[]

Bu kızın amacı ne ?

Daha önceki duyurularımdan hatırlayan vardır yoksa kısaca özet geçiyorum. Fakültede görülür. Tanışmak için bahane bulunur. Tanışıp feysten eklenir. Feysten bir güzel kısa cevaplar alınır. Gönlü yokmuş denir geçilir. Buraya kadar her şey normal. Bundan sonrasında ise gördüğüm yerde kafamı çevirip görmemezlikten geldim ki onun da böyle yaptığını hissediyordum. Ta ki düne kadar. Okula girdim. Saat sabah 8.20 falan. Tek düşüncem derse girmek. Fakülteden içeri girdim. Yaklaşık 2-3 metre karşımda bana birisinin baktığını farkettim. Baktığımda o kız olduğunu gördüm. Bi 5 sn kadar falan gözlerimin içine baktı. Sonra kafamı çevirdim başka bir tarafa doğru gittim. Bir insan sallamadığı birisine bunu yapmaktan ne zevk alır ya da amacı nedir ? Peşinden koşmamı mı istiyor yoksa ego tatmini mi ?




 
Onunla ilgilenmeni istiyor. Zamaninda sonsuza dek pesinden kosacagini sanmis ve yanildigini gorunce tutusmus olabilir.

Gormezden gelmeye devam etmeni ve kisa cevaplar vermeni oneririm. Azcik zamana birak bekle ve gor :)
  • babilbaligi  (25.03.16 12:25:53) 
"Peşinden koşmamı mı istiyor yoksa ego tatmini mi?"

İkisi de. Eğer sizden hoşlanmaya başladıysa da o adım atabilir, sizin adım atmanız için yaptığı hareketler çok gereksiz bu aşamada.
  • Abdurrahman  (25.03.16 12:32:02) 
Olasılıklar:

1. Boşa çıktı, artık seni istiyor
2. Gösterdiğin ilgiyi çekince değerli oldun, artık sana tav
3. Daimi ilgi istiyor, sadece ego tatmini için. Gene siklemeyecek

Bu tarz kızlara karşı sıcak-soğuk davranmak en iyisidir. Bir süre pek ilgilenme. Sonra onun tavrına göre bi ara bişeyler sor bir bahane ile ama uzatmadan, sadece kendini hatırlat. Sonra bir şekilde muhabbet kur, bir hafta falan daimi yaz, ilgi göster. Bu sırada bişeyler gelişmiş olmazsa bir anda ilgiyi bıçak gibi kes ve aynı döngüyü devam ettir.
  • long live rock n roll  (25.03.16 12:35:16) 
kasıtlı yapmamış olamaz mı? tek bir bakışa bu kadar anlam yükleyip gaza gelme derim.


  • peggy  (25.03.16 12:35:36) 
Sen bir adım atma, yeter. Amacı önemsiz.


  • arnold schwarzeneger  (25.03.16 12:46:17 ~ 12:46:31) 
@babilbaligi
Sosyal medyadan sadece bir kere yazmıştım yani muhabbetimiz oluşmadı bile. Zaten daha sonra hesabını kapatmış.

@Abdurrahman
Ölse adım atacak bir tip değil. Utangaçlık ve özgüven düşüklüğü var diye tahmin ediyorum.

@long live rock n roll
Kızın yanında şu ana kadar hiç birisini görmedim. Muhabbeti olan yakın bir arkadaşım şu ara kimseyle takılmadığını söylüyor.

@peggy
Tabi öyle de olabilir bir beklentim yok. Adım atmayı zaten düşünmüyorum sadece yaptığı afedersiniz kaşarlıktan mı yoksa başka bir nedeni mi var onu merak ediyorum.
  • Golden Ratio  (25.03.16 12:49:24) 
Birisi benimle de ilgilense, görünce bir bakarım. Bu illa sana ilgisi olduğunu göstermez.
Merhaba/merhaba devam et, bir süre sonra farklı sinyal alırsan yürürsün... Kız baktı diye çok anlam yüklememek lazım...

  • kartallar yuksek ucar  (25.03.16 12:52:09) 
@kartallar yuksek ucar
Bakarsın dönersin okey ama ilgisini belli eden kişinin gözlerine kilitlenmek çok mantıksız bir hareket değil mi ? Zaten hiçbir beklentim yok ve bir adım daha atmayı da düşünmüyorum. Dediğim gibi adım atacak bir tip de değil.

  • Golden Ratio  (25.03.16 12:57:10) 
Bence 5snlik bakismaya bu kadar anlam yükleme. Takılma ve harekete gecme +1


  • manuel mandalina  (25.03.16 13:16:26) 
ihtimaller:

1- yedekteydin şimdi asıllardasın
2- kezban ilgi istiyor, ego tatmin ediyor
  • mrtkbl  (25.03.16 13:17:39) 
Yukardaki her şeye benden de bir +1


  • sherlockun kizi  (25.03.16 13:54:22 ~ 13:54:55) 
Olasılıklar ve ihtimaller +1


  • hasmetizm 2046  (25.03.16 14:44:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.