[]

Taksim'deki Vokabecen Katolik Kilisesi?

Merhaba,
Sinema ogrencisiyim. Taksim'de Bekar Sokak'taki Vokabecen Katolik kilisesinin cok yakininda pazar sabahi bir cekim yapacagim. Ayin kacta baslar kacta biter. Sesli cekimi etkiler mi can devamli caliyor mu? Paskalya icin ozel bir seyler oluyor mu? Bilen birileri varsa aydinlatirsa cok sevinirim.



 
ayiın sabah ortalama 9 gibi falan başlar. yaklaşık olarak 13'e kadar devam eder.
paskalya için özel bir şey olmaz, sadece ayin her zamanki pazar ayini gibi değil de paskalya ayini oluyor. biraz ritüeller farklı olur ama dışarıyı etkilemez.
çan devamlı çalmaz hayır, bir tek başlangıçta (ezan gibi insanları duaya çağırmak için) çalıyor, aralarda birkaç kere daha çalar en fazla.

Bu bahsettiklerim ermeni kiliseleri için geçerli. katolik kilisesinde ne tarz farklılıklar olur o kadarını bilemiyorum. belki faydalı oulr diye yazıverdim :)
  • yanginmerdiveni  (25.03.16 11:29:15) 
Ya cok tesekkur ederim cahilligimi de mazur gor.


  • cornypop  (25.03.16 11:45:36) 
Ben bi kere İstiklal'deki kiliseyi gezmeye girmiştim (bkz: sent antuan kilisesi)

Yanlış hatırlamıyorsam saat 1 gibi bitmişti. Ben ayini izleyememiştim çünkü, oradan biliyorum.

Yanlış hatırlıyormuşum, aşağıdaki sitede, sol kısımda o kilisenin ayin günleri saatleri yazıyor.

www.sentantuan.com

Asdasda. Ne güzel müzik çalıyor sitede. Arkadaşlar İncil nereden bulabilirim? :D
  • otonom  (25.03.16 12:01:06 ~ 12:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.