[]

Ekran Videosu kaydetmeye çalışmak ve bir türlü yapamamak

selamlar,

ekrandaki bir görüntüyü kaydetmeye çalışıyorum ama lanet olsun ki kullandığım hiçbir program başarılı olamadı.

snagit kullandım video çekmeye başladığında çöküyor direkt.
camstudio çekiyor ama videoyu kaydederken hata verip kapanıyor.
camtasia direkt açılışta çöküyor.
bir tane daha indirmiştim evde, ismini unuttum, o da salak bişey çıktı, kaydetmiyor.

bu saydığım programların birkaç farklı versiyonunu denedim, aynı sonuç. belki benim işletim sistemi nanayı yemiştir artık yavaştan. ama yeniden bir kurulum yapmadan önce bu görüntüyü almam lazım mutlaka.

önerisi olan var mı? ne yapayım? ne edeyim?

 
Bu soruna çözümü olanlar yazsa da biz de öğrensek.


  • amarat  (25.03.16 08:12:36) 
bandicam? nette full sürümünü de bulabilirsin.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (25.03.16 08:19:59) 
merhaba. hypercam2 kullanıyorum çok memnunum. internete yüklenen bir sürü videoda bandicam'ın videonun üzerine çakılı www.bandicam.com yazısı görüyorum, belki millet kaldırmayı bilmiyordur bilemiyorumda kıl oluyorum öyle videolara.


  • libertine  (25.03.16 09:01:43 ~ 09:02:27) 
snagit halletmesi lazım normalde senin makine eski işlem yaparken büyük ihtimal kaldırmıyor


  • suwat  (25.03.16 09:19:01) 
makine 6gb ram, i5 2.7 midir nedir, 1gb nvidia. halledemez mi yani?


  • loveinaflipbook  (25.03.16 09:22:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.