[]

ukraynalı erkekler hakkında herhangi bi fikri olan

varsa gizlemesin yazsın arkadaslar. hangi akla hizmet kendi ırklarının kadınlarını bırakıp türk kadına yazarlar anlamıs degilim ama hakkında hiçbişey bilmedigim bi kultur. varsa bilgisi/görgüsü yazsın feyizlenelim lütfen.




 
*tipik türk kafası on* ya bu ukraynalı erkekler raad biliyon mu karıları götlerini başlarını açıyo laf etmiyolar, domuz yedikleri için kıskançlık hisleri kalmıyormuş biliyon mu gavatların* tipik türk kafası off*

türk kadını tek bir tip mi? iyisi de kötüsü de olamaz mı tıpkı ukrayna kadınları gibi.
  • floydian  (24.03.16 22:45:49) 
Ne coksa itibari dusuyor azizim. Misss gibi istavrit bile begenilmiyor ucuz balik diye, ucuzlugu cok cikmasinda yoksa miss gibi balik. valla 3 aydir gurbetteyim tatsiz tuzsuz balik yiyoruz. Bir farki yok.


  • ilkdefa  (24.03.16 22:46:44) 
ukrayna dedin ve der meister yolda.

ulkesine/milletine gore genellenemez ama yine de "genelde" sarisin nufusun yogunlukta oldugu yerlerde esmerler begenildigi icin onlar bize, biz onlara yaziyoruz. ukraynali arkadasim cok var ama erkek hic yok. hatta birisi bir sureligine ev arkadasimdi ve ulkesindeki erkeklerin kaba ve saygisiz oldugunu soylemisti. simdi git turk kadinina sor, belki bir cogu ayni cevabi verir. ama is farkliliga gelince karsidakini etkilemek icin kibarlasiyor demek ki insan.
  • letheavendangered  (24.03.16 22:47:50) 
@floydian, degil tabi ama genelleyemez miyiz? kabaca sormusum işte hiç fikrim olmayan bi kultur. genel gecer yorumlar yapılabilir bence. misal ben gordugum ulkelerin gordugum kadarıyla haklarına 1-2 cumle yazarım, cok absurd bişiy degil bence:/

ayrıca genellemeyelim derken beni cok pis genellemişsin, turk kafası mode:)
  • galandar kostumu  (24.03.16 22:51:13 ~ 22:51:53) 
siz türk kadınları kendinizi niye ezikliyosunuz bu kadar ben onu anlamıyorum. milletçe birbirimizi itin gtüne sokmaya o kadar alıştık ki dışarda birisi ilgilenince şaşırıyoruz. hiçbir ırkı genellemek doğru değil tabii ama benim bildiğim, ukrayna kadınları da tıpkı bizim kızlar gibi (hatta bizimkilerden daha fazla) ilgi istiyor. ne bileyim çiçektir, böcektir, romantizmdir böyle şeylere bayılıyolar(mış). o yüzden, ukrayna erkeğinin de normalde öküz olmasına rağmen hatun kısmına karşı ilişkide çok kibar ve naif olduğu söylenir genelde. en azından benim aldığım duyum bu yönde. ukrayna'yı çok severim, millet olarak ukraynalıları da severim ama "ukrayna erkekleri/kadınları şöyledir" diyecek bir konumda değilim açıkçası, duyduklarımı söylüyorum. ha bu duyduklarımı da yine ukraynalılardan duydum.

bak mesela ben kısa ukrayna seyahatimde dimitri diye bi bebeyle tanışmıştım arkadaşı beklerken. gelip sigara istedi. ayaküstü lafladık biraz. iki dakikada kanım ısındı çocuğa. elinde çiçek vardı. sevgilisinin doğumgünüymüş, onu anlattı heyecanla biraz. sonra sevgilisi çekip götürdü zaten, yoksa herif bana sülalesini anlatacaktı belli ki - nerede doğduğundan girmişti zati konuya. sevgilisi yanındayken çiçek niye elemanın elindeydi onu anlamadım ama, kendine aldı herhalde ya da sonra veririm dedi.

velhasıl, bence ukrayna erkekleri genel olarak iyidir. öyle çok şey çocuklar değiller benim gördüğüm kadarıyla. ukrayna'dan adam çıkmaz diyemem. bak işte kendin değerlendir.
  • der meister  (24.03.16 22:56:14 ~ 22:58:23) 
asaletimizden etkileniyor olabilirler. hem kendi tecrübelerimden yararlanarak şunu diyebilirim ki "türk kadını" diye birlikte olmuyor hiçbir yabancı erkek. gözünü kaşını beğeniyor, uyumunuzu falan seviyor. o kadar. türk erkeğinin "rus karıları at gibi" genellemeleri yok onlarda pek. dolayısıyla o adam da kesin bizim kızın bir şeyine vurulmuştur. yoksa türk kadını hayranlığından değil.

floydian +1
  • ruhen hastayim ben  (24.03.16 23:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.