[]

ygs iptal edilen sorular

şimdi bu iptal edilen soruları herkes doğru yapmış mı kabul edilecek

haberlerin sonuna yetiştim. şöyle bişey duydum. o sorularda herhangi bir şıkkı işaretleyenlerin cevapları doğru sayılacak

bu durumda işaretleme yapmayanlar ne olacak. bu haksızlık değil mi.

 
herkese doğru aktarılıyor, zaten değişen birşey olmuyor ki, herkesin doğru yaptığı bi sorunun vereceği puan çok çok az olur.. standart sapma uygulanmaz.


  • masa penisi  (24.03.16 22:11:49 ~ 22:12:04) 
@masa: yahu yıllardır şu muhabbeti duyuyorum vallahi bıktım. soru bazında puan gel-mez yahu gel-mez. fen testinde kimsenin çözemediği soruyla herkesin çözdüğü soru aynı puanı getirir. belki yıldan yıla fen testinin getirdiği puan değişiyordur ama "test" bazında değişir. soru bazında değil.

evet kardeş, senin dediğin de haksızlık oluyor. ayrıca -öyle bir şey varsa- taban puanlarda da yanıltıcı bir etki yapıyor.
  • ya ben lan neyse  (24.03.16 22:14:26 ~ 22:14:59) 
soru bazında puan gelmediğinin kanıtı var mı?


  • masa penisi  (24.03.16 22:22:44) 
ösym başvuru kılavuzunu aç bak. orada katsayılar yazıyor. o katsayılar testlerin değişik puan türlerine göre ağırlığıdır. bunlar da soru bazında hesaplanmaz. her testin standart sapması ayrı hesaplanır. her sorunun ayrı ayrı hesaplanmaz.

sana nasıl ispatlayayım. ösym yönergesini mi göstereyim? ölçme-değerlendirmeciyim. bir soruyu kimse yapamadıysa o sorunun sapması yükselir, bu da o sorunun ait olduğu testi etkiler.
  • ya ben lan neyse  (24.03.16 22:25:06 ~ 22:25:48) 
@masa: bak hocam sözlüğe de yazılmış:

eksisozluk.com
  • ya ben lan neyse  (24.03.16 22:31:16) 
eyv bakıyom


  • masa penisi  (24.03.16 22:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.