[]

Bankacılara Soru

Garanti KK ekstresinde toplama hatası yapmış.
Böyle bir şey olabilir mi?
Ekstreleri toplamak gerekir mi bundan sonra?


 
Ekran görüntüsü ver, bi de biz toplayalım


  • cecilia  (24.03.16 21:30:08) 
Caps?


  • rastinon  (24.03.16 21:30:17) 
Benim ekstrede değil
eksisozluk.com
Burada
  • Frederick Co  (24.03.16 21:32:45) 
Yaz excelle toplasın. Kk ektreleri otomatiktir. Toplama yanlışlığı olmaz


  • efruz  (24.03.16 21:33:35) 
Olmasa iyi olurmuş tabi de demek ki olabiliyırmuş.

Ben toplamam, üşenirim,bu olayı okumama rağmen
  • cecilia  (24.03.16 21:42:06) 
Ben o entry'i okuduğumda tam anlamadım, ekstresinde 200 liralık bir fark olduğunu söylüyor arkadaş, sonraki gün ise tekrar hesap yapıtığını ve 106 liralık bir fark olduğunu söylüyor bu fark dönem sonu borç farkı mı limit farkı mı kavrayamadım, daha önce iş bankasında limitimin neredeyse borcum olmamasına rağmen çok düşük gösterilmişti ama bir kaç saat içinde düzelmişti, ciddi bir mağduriyet yaşamadığımdan üstüne gitmemiştim.

Ekstre yazan kalemlerle dönem sonu borcunun farklı çıkması bana çok zor görünüyor, olsa dahi illaki düzeltilecektir, ülkemizde bir çok firma haksız kazançlar sağlayabilir, havadan para düdükleyebilir ama bankaların bunu yapması çok zor, bddk diye bir şey var sonuçta. Not: Aidat ve hesap işletim ücreti saçma bir kalem olsa da kağıt üstünde görünür.
  • atom karincanin torunu  (24.03.16 21:47:04 ~ 22:49:47) 
Sadece limiti olması gerekenden farklı yazdığını söylemiş, borç olması gerekenden yüksek olmadığına göre bi "iteleme" durumu göremedim ben.


  • innatedesire  (24.03.16 22:26:47) 
bu ekstreler ve hesaplama işlemleri belirli parametrelere bağlıdır, müşteri ile ilgili hatalı bir işlem yapılmış olabilir. bu herkesin başına da gelebilir, varsa bankaların it departmanlarında çalışan tanıdıklarınız, arayın sorun, anlattıkları kanınızı dondurur :) bankaların size gönderdiği rakamlara güvenmeyin, çünkü nadir de olsa hatalar yapılabiliyor. ha, sonradan düzeltilmeyenini görmedim çünkü her şeyin kaydı tutuluyor, fakat bunu onlardan önce siz farkedin.

uyanık olun :)
  • aslinda iyi cocuk  (25.03.16 00:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.