[]

firma internet sitesi

saygıdeğer romalılar;

şöyle bir durum var, firmamizin kavlü beladan kalma internet sitesini, daha lokal bir gruba hitap edecek şekilde güncellemek ve şu an olması gerektiği haline çevirmek istiyorum.
ancak şöyle bir durum var ki, patronumuz feci takıntılı ve zamanında e-ticaret olayına 20-30 bin yatırıp hic bir geri dönüş alamayarak zarar etmiş ve bu konuya cok cok soğuk bakmakta.
yani şu an gidip, 'patron böyle böyle bi düşüncem var uçlansana bi beş bin' dediğim anda silahla kovalar beni öyle canı yanmış durumda.
yani bu adamdan bütçeyi koparmadan önce bi geri dönüş göstermem gerekiyor.
'bak bunu yaptık, bu şekilde geri dönüş aldık. bunları da yaparsak bu kadar daha geri dönüş alırız' gibi..

ve bu işin teknik kısmından hiç anlamıyorum. var mı yol gösterecek birileri?

 
google'a firmanızı yazın bi de rakiplerinizi yazın. karşılaştırın karşısında, bakın o bunu yapmış bu şunu yapmış diye. çok büyük para basmadan minimum maliyetle siteyi yapacak birilerini bulun, en azından 3 teklif sunun referanslarla birlikte. ondan sonra da istemiyosa zorlamayın.


  • parola58  (24.03.16 18:58:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.