[]

preet bharara'nın yükselişi

olum komik değil mi? bence çok komik. adam ciddi ciddi noluyo lan? demiştir 200k'yı görünce. hepsi türk lan takip edenlerin. hehehehhe komik lan.

twitter.com


 
bunu sorucaktim, bu adam niye bu kadar populer oldu? sanki rezayla aralarinda kisisel bi mesele varmis gibi yansitiliyor. zarrab zaten aranmiyor muydu? bu savci olmasa baska savci yine yakalatmayacak miydi?


  • joelskellington  (24.03.16 13:33:18) 
@joelskellington

o zaman kimse onu takip edeceklerdi bunun preet bharayla ilgisi yok.
burada krallar gibi takılan adam (ki suçlu olduğu gün gibi ortada) orada hapse girebilir.
insanların istediği şey adalet başka bir şey değil.

Gönül isterdi ki bu adam burada yargılanıp cezasını çekseydi. Baş ne ki ayak ne olsun.
  • kurudu da  (24.03.16 13:38:17) 
Zaten bahara'nın bu kadar meşhur olması da insanların Zarrab'ın zaten yakalanacak olmasını bilmediğinden oldu. Sanki bir anda herif gökten inip herifi paketledikten sonra tekrar göğe yükselmiş gibi bir muamele var.


  • himmet dayi  (24.03.16 13:40:43) 
adamın mevzuya yabancı olduğunu hiç zannetmiyorum. neticede reza'nın ne mal olduğunu biliyor. dün görmüştüm, "türkiye'den ne istersin? şiş kebap, lokum, halı; emrindeyiz güzel abim" tarzı bir tweet'e "aslında şiş kebap iyi de işimi yaptığım için ödül kabul edemem ki zhehe" diye cevap vermişti. neden ilgi gördüğünün, sevildiğinin farkında.

"başka adam olsa aynı muamele olurdu" diyerek bharara reyizi itibarsızlaştırmak doğru olmaz. evet, örneğin atatürk yerine de başkası çıkıp aynı şeyleri yapabilirdi ama olmadı yani, atatürk oldu. onu bildik. ne bileyim stalin'in yerine de başka birisi olabilirdi. ama olmadı. preet bharara'nın yerinde de başka bir avukat olabilirdi ama olmadı. o denk geldi, o oldu. her ne haltsa. SAYGILAR REİS.
  • der meister  (24.03.16 13:44:32) 
çok komik.
sağlayamadığımız adaleti elin adamlarında görünce burada düğün bayram yapıyoruz. elin şeyiyle gerdeğe girmek bu olsa gerek.
umrumda bile değil.
  • mrtkbl  (24.03.16 13:50:46) 
reza zarrab türkiye'de tutuklandığında "beni çıkarın, yoksa konuşurum" demişti, netekim çıkardılar da. bir sürü savcı, hakim değişti, kimileri meslekten ihraç edildi. sırf bu yolsuzlukları örtmek için.
ve bütün bunlar gözümüzüm önünde oldu, elimiz kolumuz bağlı hukuksuzluğu seyrettik sadece.
adamlar açık açık yolsuzluk yapıyorlar, bir şey diyen yok. o yüzden birilerinin hukuk ve adaleti savunuyor olması (amerika lehine olsa bile) bizi heyecanlandırdı. adalete açız resmen.
hele ki bu adaleti sağlayacak olan adam da zeki, karizmatik, yakışıklı, dava kaybetmişliği yok falan. iyice coştuk:D benim de şahsen içimin yağları eridi.
  • peggy  (24.03.16 14:13:46 ~ 14:14:14) 
millet olarak biz adalet ve sistemden cok kisiler ve kahramanlari seviyoruz. tikir tikir isleyen, kimsenin öne cikmadigi bir sistem yerine öne cikan ve herseyi toparlayan karizmatik bir lider yada kahraman daha cok ilgimizi cekiyor. bu icimize islemis ama bircok durumda kaybeden oluyoruz cünkü liderlik zehirler, yaniltir insani egolarinin esiri yapar. ama "sistem" icinden cikilmasi zor, uzun vadeli bir cözümdür. biz adalet sistemi istemiyoruz, daha cok adaleti dagitan lider istiyoruz, bulamadigimizda ise en yakin adaya/kisiye sariliyoruz, abd de olsa bile. hislerimiz cok insani ama yanlis, asil istememiz gereken adaleti dagitan kahraman yerine gercek bir adalet sistemi olmali.


  • emrahday  (24.03.16 14:20:40 ~ 14:22:59) 
ben de şaşırdım doğrusu. neden bu kadar ünlü oldu bu savcı diye.
ama tv de bir kanalda bu adamla ilgili, yok davalari cogunlukla kazaniyormuş, yok ucu türkiyeye uzaniyormuş vs gibi haberleri duydugumda, lafın kısası bazı kesimlerin bu savcıya iktidarı devirebilecek tek adam olarak bakıldigini anladım(!)
algi operasyonlarina bak ya...
insan bu kadar mı düşer?
  • 1adam  (24.03.16 15:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.