[]

Bu aksesuar hakkında 4 soru :)

Ben gelinliğin üzerine böyle biraz hellenistik bir aksesuar takmak istiyorum saçıma. Saçlarım da çok basit, açık, dalgalı bi model olsun, ortasından da örgü geçsin istiyorum. Örnek olması açısından daha önce yaptırdığım bi saç bu: imgur.com Düğünde de buna benzeyecek. Sadece saçlarım o zamankinden birazcık daha kısa ama daha sağlıklı.

Takmak istediğim aksesuar da şu: imgur.com


Şimdi sorularıma geleyim:

1) Bu akesuara 75TL dedi satıcısı. Ama instagram üzerinden satış yapıyor. Ürünü görmeden almak çok riskli geliyor bana da. Bu fiyat, bu ürüne sizce değer mi?

2) Buna benzer aksesuarları İstanbul'da daha kolay ve uygun fiyatla alabileceğim bir yerler var mı?

3) Duvak bu saç modelinde, o aksesuar varken nereye ve nasıl takılmalı? Çok cahilim gerçekten.

4) Koyu renkte çok güzel durmuş ama kızıl saça, gümüş renkli aksesuar çok sırıtır mı?

Komple düşündüğümüzde özetle, bu saça, bu tarz bir model üstüne, o aksesuar olur mu? Fiyat uygun değilse ya da internetten almak riskliyse daha iyisini nerede bulurum?

Her soruyu bilemeyebilirsiniz :D İstediğiniz soruyu yanıtlayabilirsiniz, teşekkürler :D

 
bu aksesuarlar eminönünde gelinlik çiçek buket toka duvak sapkası satan dukkanlarda bol bol bulunur. istedigin gibi seçersin. internetten alma, teneke gibi gelebilir.

bu aksesuarlarda duvak pek gitmiyor aslında ama sac altından duvak cıkabilir illa duvak dersen. ben bakırı daha yakıstırırım kızıl saca ama tabi zevk meselesi gonlun nasıl isterse.
  • bordeaux  (24.03.16 09:16:46) 
gelinlik diyosun düğün diyosun 75 tl verirdim ben olsam :) intagramdan da almazdım, tutup bi kafaya filan koymak gerek önce.

saçlarında çok canlıymış. yakışır bence gümüş.

duvağın asıl olayı kapatmaması gerekiyor. bu durumda aksesuarın altından saça tutturulacak mecbur. ama bu sefer de yüzünü örttüğünde kapanıcak. valla bilemedim.
  • elorelia  (24.03.16 09:24:01) 
Eminönü'nden bulunur diyorum ben de. Görmeden alma, iade etmem vs. derse uğraşırsın canın sıkılmasın. Eğer duvak mevzusunu sadece nikah anında kullanacaksan üstten kapatıp, nikah sonrasında da bi kenara atabilirsin. Ancak sürekli takmak istiyorsan bu tokanın altına monte edilmesi gerekir o da havasını bozar sanki ya.. Bilemedim.

Kızıl saça gider bence. Aslında bronz toka daha çok gider tabii de, gelinliğin kalan aksesuarlarıyla uyumlu olması için gümüş iyidir.
  • lcha  (24.03.16 09:25:52 ~ 09:26:51) 
1) ürünü görmeden almak bana da riskli geldi. şık bir aksesuar ama düğünde kullanılacaksa materyali önemli. basit görünmesini istemessiniz. kapıda ödeme seçenekleri varsa ürün iptal olitikası da konuşularak denenebilir, böylece önce ürünü görmüş olursunuz.
2) kadıköy'de uzak ışıklar'da aynısı değil ama benzer modelleri görmüştüm birkaç ay önce. hala var mı bilmiyorum.
3) duvak konusunda mutlaka kuaför uygun biryer buluyor :) büyük ihtimalle arkadan tutturacaktır ama ben olsam duvak takmazdım bu tokayla. zaten gelinliğiniz de helenistik bir modelse duvaksız daha şık olur bence.
4) kızıl saça gümüş de olur altın da. sadece bronz olmaz diye düşünüyorum. emin olmak için başka model olsa bile gümüş ve altın iki tokayı saçınıza tutup fotoğraf çekip bakabilirsiniz.
  • avonkatalogu  (24.03.16 09:30:02) 
pandispanyaa saçlarına bayıldıııım ^_^ o istediğin aksesuar da eminönünde esmer bijuterinin yeri var kocaman, orada siyahı, beyazı, bakırı, sarısı hem bu şekilde hem de taç gibi olanı vardı çok güzeldi hem de 15 lira gibi bişeydi sanırım. ben de kuzenimin düğünü için bakıp beğenmiştim ama saçım kısa olduğu için güzel durmadı diye alamadım. dandik de değildi hatta farklı yaprak şekilleri de vardı seçenek çok. hem saçında görerek alırsan daha çok içine siner :)


  • kakamelsokoban  (24.03.16 09:33:26) 
4-O renge çok çirkin ve alakasız olur. Ayrıca basit görünüyor, olmasa da olur.


  • harvey  (24.03.16 09:41:35) 
1) instagram üzerinden sadece bir kere alışveriş yaptım, ondan sonra daha da bir şey almam dedim zira kumaşı görünüş olarak güzel olsa da kumaşı çok kötüydu. E iade de kabul etmiyorlar genelde, bu aksesuar da cok basit bir şey gelirse nolacak? Bir de saçında denemen her zaman için daha iyi olur diye düşünüyorum.

2) zaten söylenmiş, Eminönü taraflarına bakabilirsin. Hem daha fazla çeşit görme fırsatın olur ama gelinlikcilerde de bu tarz şeyler satılıyordur diye düşünüyorum.

3) duvak kısmıyla ilgili hiçbir fikrim yok :)

4) kızıl saç için gümüş olur ama dore ve bakır renklerini de bir dene bence saçında.

Bu arada gelinliğini seçtin mi? Gelinlik modeli de önemli diye düşünüyorum çünkü, sade bir modelse şık duracagi kesin.

Kısacası zamanın varsa Eminönü taraflarına git ya da bir iki gelinlikciye uğra, saçında renk ve model denemesi yap. Fiyatlarına da bak. En garanti yöntem bu olur sankı :)
  • fraise  (24.03.16 10:06:52) 
bu saça bu aksesuarı taktıracaksan duvaktan vazgeçeceksin..


  • oligomer  (24.03.16 10:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.