[]

turkcell'den vodafone'a geçilir mi?

öncelikle 10 küsür yıldır türksel kullanıyorum ve gayet memnunum kendisinden.
şimdi taahhütlü galaxy s7 edge alasım var. benim türksel paketim kaçmaz 39. içeriği 500 dk konuşma, 1000 sms, 3 gb internet için 39 lira. s7 edge alırsam 24 ay için paket dahil 200 lira (telefon için toplam 3860 tl), 12 ay için 329 lira (telefon için toplam 3480 tl) ödemek gerek.

vodafona baktığımızda buna en yakın paket faturalı esnek M adında. içeriği 750 dk, 5 bin sms, 3 gb internet. paket 40 lira, 24 ay için 170 lira (telefon için ödenen 3120 tl) oluyor.

vodafone kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyor ama kardeşim hiç memnun olmamış kendisinden. 2 yıl taahhüt verip sinirden telefonu kırmayalım? bu şartlar altında hat değişikliğine ne dersiniz bakalım? teşekkürlerim peşin, tikler taksitle.

 
tam aynı şeyi bugün ben düşünüyordum, aylık 95 lira fatura ödemek büyük soygun zira.


  • mrvengeance  (23.03.16 23:07:40) 
istanbul/ankara/izmir/antalya lokasyonlarında çekim gücü turkcell ile yakın. kıyıya köşeye kaçınca 3g 2 çizgi zor çekiyor. güzel kampanya ve şartlarında ileri tarihlerde herhangi bir değişiklik yapmayacaklarsa alınır. he dersen ki bir telefona o kadar para verilir mi(dememişsin ama bu da içimden geldi)? bu telefonu istiyor muyumdan çok bu telefona ihtiyacım var mı? sorusunun cevabı evetse kökle gitsin.


  • golgi aygıtı  (23.03.16 23:14:27) 
4-5 gün önce çevremde vodafone kullanmış/kullanan herkesin gazı ve fiyatın uygunluğuyla ben geçtim. Şu ana kadar hiç sıkıntı yok. Bence geç gitsin


  • naberabi  (23.03.16 23:15:12) 
uzun yıllardır vodafone kullanıyorum ve memnunum, red tarifelerinide bakabilirsiniz.tavsiye ederim


  • sidariss  (23.03.16 23:28:09) 
ben turkcell kullanıyorum, pakedimi iptal edin vodafone'a geçeceğim deyince 10 lira indirim üstünde de 7gb hediye internet verdiler, 4 5 aydır hediye internet geliyor kaç aylık bilmiyorum. vodafone'a daha önce geçtim, hatta ilk vodafone ile başladım ama turkcell nedense daha iyiymiş gibi hissettiriyor. elime kronometre alıp hızını ölçmedim ama vodafone kullanırken hep yavaşmış gibi hissediyordum.


  • klassno  (24.03.16 00:57:24) 
ya arkadaş avea vodafone kullandım hayatımda hiçbir zaman internet h ızından veya çekmemesinden şikayetçi olmadım. dağda yaşamıyorsanız bütün operatörler aynı, en ufak farkları yok. en ucuz olanı seç gitsin.


  • tchuck  (24.03.16 01:17:22) 
çekim gücünden kasıt telefonla alo demekse avea dışında çok sorun yaşamazsın.

3g internet hızıysa turkcell tr'deki kapsama alanı olarak vodafone'u da döver ama merkezi yerlerde hızları ve kapsama arasında çok fark görmezsin. turkcell'in minimal hız farklarını görebilirsin (2-5 mbit). avea konu dışı.

4g gelince (1 nisan) operatör hızları arasında marjinal farklar olacak. vodafone'un teknik olarak teoride bile turkcell hızlarına erişmesi mümkün gözükmüyor.
  • ethros  (24.03.16 06:45:06 ~ 06:47:51) 
cok uzun yıllardır turkcell kullanıcısyken 6 ay once vodafone gectim. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta turkcellin internetinde sıkıntılar yaşıyordum, bunda yaşamadım.

Geçmeden önce yaşadığınız bölgelerde speedtest yapabilirsiniz. Örneğin ofisinizde evinizde vodafone'u olan birine speedtest applicationunu indirtin. Kendiniz de indirin. Aynı konumda ikinizde hız testi yapın.

Benim yaşadığım bölgelerde vodafone'nun hızı turkcelli geciyor.

ayrıca yurtdısına sık cıkan biriyseniz hiç düşünmeyin derim. Böyle bir rahatlık yok. vodafone red 9 tarifesindeyim, 9000 dk 9000 sms 9 gb ve yurtdışında 9 gün boyunca tarifeyi aynen kullanabiliyorum. (yalnızca vodafone ülkesi olanlarda)
  • PoscheN  (24.03.16 07:59:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.