[]

Hic arkadasim yok

21 yasindayim ve sadece 3 arkadasim var: annem, babam , kocam. Bir cesit sosyal fobim var ve insanlarla arkadaslik kuramiyorum. Bir turlu 1. Sinifi gecemedigim muhendislik fakultesinden ayrildim ve evlendim.tek arkadasimla. Iyi de anlasiyoruz ama bu durum artik hayatiminicine etmeyenbasladi. Ailemden ve esimden baska konusacak insana ihtiyacim var. Maddi durumumuz cok sukur sahane ve bir meslek edinmeye ihtiyacim yok. Yine de sirf belki sosyallesirim diye ygsye girip ingilizce ogretmenligi(ogretmenlikle hic alakam yiktur oysa ki) kazandim. Eylul de gidecegim. Ama o zamana kadar cok yalniz olacagim. Cok yalnizim... Arkadas olalim mi?




 
üniversite tercihleri daha yapılmadı, nerede eski troller :(


  • devilred  (23.03.16 20:14:34) 
Bu sosyal fobin, sanal hayattaki olabilecek hayal kırıklıklarından iyidir.
karamsarım belki ama iyi düşün. elinde olanlarla yetinmeyi bilmen gerek.
biraz dikkat...
  • 1adam  (23.03.16 20:15:33) 
hg mamutabi


  • naberabi  (23.03.16 20:16:14) 
@1adam :'(


  • Kovacic  (23.03.16 20:18:37) 
troll bile olamamis


  • hpkhga  (23.03.16 20:19:03) 
shadowbanned, temporary banned ve kicked statülerini duyuruya kazandirirsak bence egitim seviyesi aninda ziplama yasar.


  • Silesius  (23.03.16 20:23:02) 
Gecen sene girdim ve dondurdum. Uludag uni ing ogretmenligi. Vay be internet bitmus troller saolsunlar... Neyse, icimi dokmek istedim doktum. Bu arada leona blush adli sarabimsi cokkotu kokuyor, almayin. Hoscakalin.


  • Mamutabi  (23.03.16 20:25:49) 
Hadi yalan soylemiyim dondurmadim.kayit oldum ama gitmedim cunku diyarbakirda yasiyoruz. Dondurmak nasil olur bilmem... Hatta ben bile kayit olmadim. Notere gidip anneme vekalet verdim o kayot oldu. Okula bile gitmedim .falan filan...


  • Mamutabi  (23.03.16 20:27:49) 
altın gününe gir mahmut abi


  • hasmetizm 2046  (23.03.16 21:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.