[]

flörtözlüğün sınırları var mı?

Çevrenizde böyle insanlar görmüşsünüzdür her iki cinsten de. Karşi cinsle iletişimi flört yoluyla kurarlar, başkalarının yalnızca hoşlandığı insanlara yapacağı jestleri, hareketleri gözüne güzel gelen herkese yaparlar falan. Böyle insanlarla bir derdim yok. Zaten ben de biraz böyleyim. Fakat son zamanlarda tanıştığım biri bu konuda ufkumu bayağı bir aştı. Baştan söyleyeyim, abazan değil. Ama kadınlara karşı tuhaf bi durumu var. Çok mu masumane davranıyor, kadınları mı tanımıyor, anlamıyorum. Aşırı sosyal bir tip, her türlü insanla çok rahat iletişim kurabiliyor. Ama hani karşı cinsle iletişimde yanlış anlaşılmamak için araya bi sınır koyarız, hemcinslerimizle olduğumuz kadar rahat değilizdir falan. Bunda o yok. Gidiyor çok samimi olmadığı bi kıza laf arasında "Gözlerin çok güzel" diyor. Saçımı kestirdim, bütün gün çevremde dolandı "Çok güzel olmuşsun, taş gibi olmuşsun. Bu ne güzellik, gözlerimi alamıyorum." vs.

Bir ara benden hoşlandığını düşündüm. Bir hafta sonra geldi "Sevgilim var artık" dedi. Bugün laf arasında "Ben doğuluyum, batılı bi kızla evlenmem çok zor. Mesela senle evlensem seni alıp Mardin e mi götürücem? Gelir misin?" falan diyor. Lan, denir mi bu ya?

Birkaç aydır bu kadar yakın davranınca bende de güzel bir hareketlenme oldu, ne yalan söyleyeyim. Bakıyorum, bunda da var mı bi olay, vaziyet alayım mı diye. Tam diyorum ki, "Yok ya, flörtözlüğün bokunu çıkarmış. Herkese aynı davranıyor. Gitmiş memleketten sevgili de yapmış zaten. Saçmalama!" diyorum kendime. Sonra bir geliyo doğum günü partisi hazırlıyo bana, bi geliyo "Oo taş gibisin, gözlerimi alamıyorum senden.", yok "Benle evlensen Mardin'e gelir misin?" Sonra noluyo, Whatsappta muhabbet açıyorum, doğru düzgün cevap vermiyor. O bana içinden geldiği gibi dokunuyor, her istediğini söylüyor. Ben dokunmaya yeltenince cin çarpmış gibi geri kaçıyor.

Nasıl davranacağımı şaşırdım. Duygularım zaten nefes aldırmıyor, tam kendimi "Senle ilgilenmiyor"a inandırıp ilişkimizi arkadaşlık eksenine kaydırıyorum, farklı bir sinyal geliyor. Sınava da az kaldı, bi de bunu düşünüyorum. Bilerek mi yapıyor? Çok da saf bi tip aslında. Bütün bunları kurgulayıp yaptığını sanmıyorum da tarzı, mizacı bu herhalde. Çok hoşlanmadığı ama az hoşlandığı kızlara böylere mi davranıyor? İnsanlar insanları ne kadar gereksiz yoruyor ya.

Napayım? Sürekli dip dibeyiz haftanın beş günü. Napayım?

Yaşlar az değil bu arada.

 
Bence böyle açık konuştuğunda ters tepki almadığını hatta olumlu tepkiler aldığını farketmiş ve bunu alışkanlık haline getirmiş. Genelde erkekler yanlış anlaşılmamak için çok dikkatli konuşurlar, kasılırlar falan ama aslında rahat, açıksözlü ve böyle sempatik olduklarında daha çok dikkat çekerler. Bu arkadaş bunu keşfetmiş.

Bence ilgilenme. Yani o bir sinyal gönderdiğinde hemen ona yönelme, bir süre yap bunu. Uzun süre senden karşılık alamayınca ne yapacak bakalım?
  • kucukharfler  (23.03.16 01:18:20) 
Sütüne pislemis kedi yavrusu gibi boynunu büküp gotum gotum yaklaşıyor ben biraz uzak dursam. "Ne oldu? Moralin yine bu şeye bozuldu di mi? Birine mi kizdin? Bana mi kizdin? Gel bi yemek yiyelim, guldururum ben seni". Ya bi de çok konuşuyor. Hoslaniyorum ayağına saatlerce adamı dinliyorum. Basım agriyor. Matematik sorularını cozuyorum ya, nasıl lanet bi friendzone. Ama bu kadar saçmalığın arasında bi güzel sözü iyi geliyor, ne bileyim.

Bir hafta gormesem kendime gelirim sanırım.
  • damdanakan  (23.03.16 01:34:35) 
ciddi bir şekilde açık açık sor yazıyon mu lan sen bana diye. yazmıyorum derse kurtulursun, yazıyorum ulan derse mardine gelin olarak yollarız seni :)


  • Kovacic  (23.03.16 01:40:22) 
Bi kere bu adamdan sana bi b*k olmaz, onu bi kenara yazalım. Bence flortozlugun dibine vurmuş, evet. Ve evet, var böyleleri malesef. Ama anlaşılıyor ki sana düşündüğün anlamda bi ilgisi yok, takılıyor sadece. Senin etkilendiğini farketmiş olacak ki, muhabbet iyice civimis (köye gelir misin vs). Sana -afedersin- yavsadikca sen de kanka ayağı yap, dokundukca tersle, bi aklı başına gelsin. Cıvık afedersin..


  • manuel mandalina  (23.03.16 01:45:49) 
Ya bi de sanırım biseksuel. Yani, muhtemelen hayatı boyunca itiraf edemez bunu kendine ama biseksuel adamlar da gayler gibi kadınlarla daha bi içli dışlı oluyorlar ya, acaba ondan mi böyle bu? Gece gece zihin muhakememi duyuruya yansittim. Aslında sorun olmayan ama yine de insanın kafasına takılan mevzulardan biri. Tesekkur ederim cevaplar için.


  • damdanakan  (23.03.16 02:04:19) 
Ben gay olabileceğini düşündüm okurken.


  • birşeylersoracağım  (23.03.16 02:11:53) 
O da olabilir aslında


  • damdanakan  (23.03.16 02:18:51) 
gay demeye gelmiştim:/ gay degilse fazla yavsak üzgünüm


  • galandar kostumu  (23.03.16 02:33:20) 
bende de biseksüel izlenimi bıraktı. gay de olabilir, bilemedim. arkadaş gibi takılmaya devam et bence. eğer ciddi ciddi hoşlanıyorsan ağzını ara şakayla karışık.


  • veronica supertramp  (23.03.16 02:46:16) 
Açıkçası ben de gay ya da biseksüel olabileceğini düşündüm okurken. (Yeminle aklıma geldiydi) "Oooo gözlerimi alamadım" deyişi falan hissedilmeden söylenen laf gibi.

Öyle olmasa bile adam flörtözlüğü ezberlemiş, kişilik haline getirmiş. Hareketler ezberden. Dediğin gibi flört içine sinmiş. Ben olsam, hoşlanıyorsan tam gaz yavşar ama matematik çalışmasını "Ya fıstığım, olurdu da şu şu planım var. Tüh!" derdim. Hareketlerini sallamaya veya ciddiye almaya gerek yok. O eğleniyorsa, ben de eğlenirdim.
  • aychovsky  (23.03.16 05:46:18 ~ 10:15:14) 
acemi'nin dediğini yazmaya gelmiştim, taktik +1. çok ekmek yedim bu şekilde ne yalan söyleyeyim


  • mirty  (23.03.16 07:17:07 ~ 07:18:57) 
Bu kadınlar böyle gevşek tiplere niye bayılır anlamam amk, hareketlere bak. Meriç.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (23.03.16 08:39:03) 
Herif boşta kaldığında elinin altında olacak hatun portföyü biriktiriyor.


  • arnold schwarzeneger  (23.03.16 09:34:18) 
umut verdiğinde heveslenmen, geri çekildiğinde üzülmen bozulman falan hem izlemesi zevkli şeyler hem de senin kontrolünü ele geçirdiği fikri bak ne kadar çekici ve zekiyim kadının aklını aldım gibi bir mesaj veriyor kendine ve bu iyi hissettiriyor.

yani evet seni tavlamaya çalışıyor ama bunu bu kadar alengirli yapmasının sebebi sırf senle birlikte olmanın kesmemesi, senin kafanı karıştırıp kendine aşık etmenin daha tatmin edici olması.

benle ilgilenmiyor diye düşünme, tabii ki ilgileniyor, birlikte olmak istediğin anda olursun, bu sadece bu arkadaş için değil etrafındaki erkeklerin tamamına yakını için geçerli aslında:)
  • yesil kod adli mahmut yildirim  (23.03.16 09:51:30 ~ 09:52:54) 
Kimse söylememiş ama bana gay gibi geldi :p

Uzak dur, arana biraz mesafe koy.
  • kartallar yuksek ucar  (23.03.16 09:59:50) 
Gay teorisine destek olamk icin yazıyorum: gay.


  • shadowcat  (23.03.16 10:14:13) 
Üniversite hayatını bilemiycem de allahın gaziosmanpaşasında öyle yatmalı, threesome lı bi iortamımız yok ya. :) adam zaten inançlı, sanmıyorum öyle yatmada kalkmada gözü olsun ama gay teorisi, herkes onu sevmese ölür ve çevresinde kadın pörtföyü biriktiriyor teorileri mantıklı geldi. bu kadar kişilik analizi yaptırdığına göre kesin gay zaten, hetero bir erkek bu kadar kafa karıştırtmaz :)


  • damdanakan  (23.03.16 10:43:34) 
bence gay değil, yavşak. Neden yavşakların daha fazla kadınla beraber olduğunu da bu başlıkta anlayabiliriz. Siz siz olun, yavşaklara değil, tam tersi sizin yanınızda biraz çekinen adamlara bakın. Çünkü bu yavşaklar, yapıları gereği, aynı yavşaklığı bütün kadınlara yapacaklardır. Yavşakları tanıyın.


  • beyteper canavari  (24.03.16 10:53:10) 
bence gay değil, biseksüel olabilir ama hayatı boyunca yaşayamayabilir falan. Ama esas olay şu, demek ki böyle böyle kadınları etkiliyor lan pezevenk! Bak sen bile "Birkaç aydır bu kadar yakın davranınca bende de güzel bir hareketlenme oldu" demişsin. Üstteki birkaç arkadaş da böyle çok ekmek yedik demiş. Vay anasını.

hetero erkek bu kadar kafa karıştırmaz diyorsun doğru, onlarda bir şey ya var ya yok. Ama bu adam ortada durarak "yok" olan kadınları da "var"a çevirebiliyor galiba. Simya gibi bişey. Herkes gay desin kime ne adam istediği şeyi alıyorsa :D

ve bir üstümdeki beyteper canavarı +1
  • rodriguez2  (24.03.16 11:22:55 ~ 11:23:49) 
feci dolduruşa geldim iki gündür. ben cidden saflığından, bazı durumları öngöremediğinden böyle davranıyor sanıyordum ama sanırım içten içe benimle oynamak, çevresinde tutmak, bi sıcak bi soğuk yapmak hoşuna gidiyor galiba. UZAK DURMALIYIM.


  • damdanakan  (24.03.16 11:34:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.