(4)
Beykoz civarını bilenler
Selamlar, yarın annemi Üsküdar-Beykoz civarı gezdireyim diyorum. İnternetten baktım ama gidip görmediğim için size sorayım dedim. Annem merdiven ve yokuş çıkamıyor. Gezerken onu çok yormayacak nereler vardır? Taksiyle gidebiliriz belli noktalardan. Teşekkürler şimdiden.
Selamlar, yarın annemi Üsküdar-Beykoz civarı gezdireyim diyorum. İnternetten baktım ama gidip görmediğim için size sorayım dedim.
Annem merdiven ve yokuş çıkamıyor. Gezerken onu çok yormayacak nereler vardır? Taksiyle gidebiliriz belli noktalardan.
Teşekkürler şimdiden.
0
cikolata selalesi (
23.03.16)
o bölgede sahil boyunca fazla yürüme yeri yoktur, çengelköy çınaraltı'nda oturup çay kahve içebilirsiniz. çınaraltı girişindeki börekçiden börek alabilirsiniz.
biraz yürümek isterseniz, kuleli'nin önüne doğru gidebilirsiniz, balık tutanları izlersiniz. 300-400 metre mesafede zaten.
küçüksu da öğretmen evi ve house cafe var, oraya da gidilebilir.
kanlıca'da yoğurt hikayesi var ama bana hep lüzumsuz gelmiştir.
daha ilerisini tavsiye verebilecek kadar bilmiyorum.
yokuş olduğu için koruları pas geçtim.
0
Beylerbeyi sarayı und kuzguncuk.
0
kiss my irish ass
(
23.03.16)
goo.glbu durakta inip,
goo.glyolun karşısına geçin, burada balık ekmek yiyin.
goo.glsahilden bu noktaya yürüyün beş dakika.
goo.glburada çayınızı için..
goo.glsonra taksiyle dilruba çay bahçesine gidin beykoz korusu içerisinde.. orada dondurma yiyebilirsiniz..
goo.glburada kanlıca yoğurdu yiyin.. sonra yolun karşısından taksiye binip mihrabada çıkın, manzarayı seyredin..
goo.gl
0
Big bada bum bum
(
23.03.16)