[]

kızlar

ilk kez gördüğünüz biri okulda sizi çevirip sizden hoşlandığını ve sizinle tanışmak istediğini, müsaitseniz birşeyler içmeyi teklif ediyor, tepkiniz ne olur, veya bu şekilde bir teklif size nasıl gelirse sıcak bakarsınız




 
Erkeğim ama kadın olsaydım umursamaz döner arkamı giderdim. Açıklama yapmaya bile gerek yok öyle dengesiz birine.


  • Kovacic  (22.03.16 19:17:14) 
birkaç kez başıma gelmişti üniversite zamanlarında. bu konularda insanları tersleyemediğim için öyle tatlı tatlı konuşup dağılmıştık. sonra gördüklerinde yanıma geldiler, yine sohbet ettik filan ama özel bir şey olmadı hiç aramızda.


  • devilred  (22.03.16 19:29:05) 
böyle şeyler yapmayın ya. geçen yıl üst sınıflardan birisi gelip direkt hoşlandığını ve beni fakülte içinde ara sıra takip ettiğini söyledi. korku uyandırmaktan başka bir işe yaramıyor. takip etmek gibi uç şeyler olmasa bile, hiç tanımadığın görmediğin insanın, adını soyadını falan öğrenip çok beğendim/hoşlandım demesi de farklı bir etki yaratmıyor.

kantinde açtığın kısa muhabbet bile şu örneklerden daha sağlıklı bir adım olacaktır.

edit: pat diye konuya girdiğinde, kızda birazcık insaf varsa zaten sana ters bir şey söylemez. ama bir ilişkiniz de olmaz. kaçırırsın.
  • ruhen hastayim ben  (22.03.16 19:44:30 ~ 19:47:27) 
okulda sizi çevirip..den sonra beni kaybettin.

bi de önceki duyurularını silme pls, emek verip yazıyoruz, başka birinin de işine yarama ihtimalini düşün. bu huyun nedeniyle sorun konusundaki tavsiyelerimi esirgiyor, kısa kesiyorum.
  • manuel mandalina  (22.03.16 20:17:45) 
bir duyuruma cevap verirken eski duyurularımı okuyup ordaki zayıf noktamı bulup espri yapmaya çalışan gerizekalılar yüzünden genelde duyurularımı siliyorum


  • docrivers  (22.03.16 20:21:15) 
bunu yapanlar hep olacak, görmezden gelmeni tavsiye ederim. emek konusunda ısrarcıyım.

sorun konusunda ise; daha önce tip konusunda çekincelerin olduğunu söylemiştin, gerçekten ouvv dedirtecek biri değilsen, tutup çevirme ve muhabbete girme olayı pek işe yaramaz, 'tuhaf' damgası yediğinle kalırsın.

bence ortak bir etkinliğe katılma ve orada o değilden muhabbet etmeye çalışma ihtimalini araştır. çalışıyorsun, kız da ortak dersinize fazla katılmıyor vs bunları biliyoruz. ama bu şartlar altında incelikle planlanmış ama planlandığı anlaşılmayacak biçimde 'doğal' bir muhabbet ortamı yaratmaya çalışmanı tavsiye ederim. mevcut plan çok işe yarar görünmüyor.
  • manuel mandalina  (22.03.16 20:44:31) 
hoşuma giderse terslerim. hoşuma gitmezse kalbi kırılmasın diye gider kahve içerim.


  • madeleine elster  (22.03.16 20:48:19) 
bence önce biraz sohbet edilmeli ayaküstü. direkt kahve içmeyi teklif etmek hoş karşılanmaz. reddedilir erkek kişisi muhtemelen.


  • sanguine mcqaer  (22.03.16 21:16:41) 
öncesinde ayaküstü de olsa bi muhabbetimiz olması lazım.


  • nice tnetennba  (22.03.16 21:18:44) 
Olmuyor o iş ya, bende olmuyor en azından.

Muhabbetin yok çocukla gel bi' şeyler içelim diyor, bi şi falan konuşamıyorsun.Anca tanıma merasimi.O da sıkıcı.
  • misir curcunasi  (23.03.16 22:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.