[]

Kasıkta Kitle

arkadaşlar selam biraz telaşlandım. hatta 10 üstünden 8 falan telaşlandım.

kasığımın penisle kesiştiği noktada, penisin kökünün sağ tarafında bir süre önce sivilce olduğunu düşünerek pek umursamadığım bir şey vardı. bugün tekrar orda olduğunu farkettim. beze gibi, dokununca acımıyor. bilmiyorum, baya irkilmiş durumdayım kötü bir şeyse diye.

kist olabilir mi? tümör gibi bişi olabilir mi?
üroloğa gitmem gerekiyor değil mi?

 
Geciktirme, direkt git.


  • arnold schwarzeneger  (22.03.16 14:01:46) 
aynen git ne olduğunu öğren. Kötüyse tedavi başlasın, değilse için rahatlasın.

bende de topların orada bişey olmuştu feci tırsmıştım, yağ bezesi çıkmıştı iğneyle halletmişti doktor.
  • rodriguez2  (22.03.16 14:06:10 ~ 14:06:31) 
1. sakin ol, tarif kıl dönmesine benziyor. o kılları ne zaman kestiğini hatırla. kıl dönmesi iltihap yapar ur gibi olur.
2. en kısa zamanda doktora git., biz ne bilelim kanka ur mu kıl dönmesi mi?
3. kıl dönmesidir o ur olsa duramazsın.
4. doktora git: dahiliyeye git o yönlendirsin seni nereye yönlendirecekse.
  • ozman  (22.03.16 14:15:44) 
tamam arkadaşlar teşekkürler.

acaba istanbulda kadıköyde veya kadıköye max 1 saat mesafede hangi hastaneye başvurayım?
bi de nasıl oluyor, randevu falan mı alıyoruz ne yapmam gerekiyor suan?
  • tchuck  (22.03.16 14:26:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.