[]

paris saldırısı sonrası kentsel tepkiler

Mesela amerika özgürlük heykelini fransız bayrağı yapmıstı .Sonrasında bir çok ülkede fransaya destek olmak için kent simgelerini benzer desteksel renklere bürünmüstü .Şimdi belçika için mi yapacaklar ? Türkiye de benzer bir şeyi fransa bayrağı yaptı mı ? Bilginiz var mı ?




 
Bu aksam eyfel kulesi belcika bayragi renklerinde aydinlatilacakmis.


  • Haldamir  (22.03.16 13:15:02) 
@haldemir peki biz fransa saldırısı sonrası ülkemizde bir yeri fransa şeklinde yaptık mı ?


  • cenkist  (22.03.16 13:17:49) 
Maç öncesi saygı duruşunda taraftarlar ıslık çalıp allahu ekber diye bağırdı.


  • pike  (22.03.16 13:22:51) 
Facebooktan geldim. Belçika için okuldakiler neden üzüleyim oh olsun çadırlar kurmuşlardı diye yazmışlar. Sonra aynı kafa burada bir şey olunca neden avrupa bizi umursamıyor der.
Pike+1

  • jazzabel  (22.03.16 13:30:39) 
Bununla ilgili bir araştırma yapmıştı bir gazete ve genel sonuç, topraklarının %3ü Avrupa'da diye Türkiyenin Avrupa ülkesi olduğunu düşünmüyorlar yani umurlarında değiller. Bizimde çok sıcak durduğumuz söylenemez yani pike +1


  • gozu acik sevisen yahudi  (22.03.16 13:48:57) 
Sanirsam bizde de bogazici koprusu fransa bayragi renklerinde aydinlatilmisti.


  • Haldamir  (22.03.16 13:51:15) 
eksisozluk.com evet biz yapmısıız onlar yapmamıs .


  • cenkist  (22.03.16 14:00:15) 
işin doğrusu söylenmiş, avrupa'lı olarak görmüyorlar bizi, şu ortama baktığında haksız da sayılmaz.
bundan sonra sen üzülürsün üzülmezsin, o da senin bileceğin iş. ben üzülürüm, ama avrupa ve amerika'daki bu tip eylemlerin sözgelimi lübnan'dan ya da afganistan'dan daha fazla dikkat çektiği ve tepki gördüğü ortada. bu da normalleşmeyle alakalı değil mi? bombalara alışmakla ilgili, yakında türkiye'deki bombalar da benzeri duruma geçip, "son dakika" olmaktan çıkabilir bile.

  • suq  (22.03.16 14:06:52) 
@brk37 umursayan var umursamayan var. Arkadaşlarımın yarısı yabancı facede tr yi ne kadar sevdiklerini ve üzüldüklerini yazıyorlar sürekli i.hizliresim.com diğerlerini de atarım istersen? İnsanlar maçlarda yuhalar elin akplisi keşke bütün israilliler ölseydi diyince daha fazla duyuluyor. Senin yurtdışı versiyonlarında he müslümanlar sevgi kelebeği he diye düşünüyor.

Yurtiçinde bu kadar olay olur olurken. Birileri israilliler öldü diye sevinirken daha bazı gazeteler saldırı yerine başkanlık sistemiyle ilgili haber yapmışken yurtdışındaki insanlardan beklentiniz nedir anlamıyorum. Daha ülke içinde birlik sağlanamamış elin yabancısı iki gözyaşı dökünce kurtulucaz evet.
  • jazzabel  (22.03.16 15:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.