[]

duyurunun gezginleri bi el atsanız süper olur

önceki gezi duyurumda mayıs diye niyetlendiğimiz geziyi nisan 10a çekme kararı aldık. arabayı 2 günlük kiraladık gündüz 11de alıp 2 gün gezip yine 11de bırakacağız. fotolarını eklediğim güzergahlardan birinden gidip birinden geleceğiz. toplamda elimizde olan 48 saati en etkin şekilde kullanıp mümkün olduğunca gezme peşindeyiz.

ilk akşam için amasrada öğretmenevine rezervasyon yaptırdık. ilk gece her türlü orada kalacağız. ama giderken hangi güzergahla gitsek geze dolaşa akşam 9 10 gibi orada olabiliriz nerede ne kadar vakit kaybederiz emin olamıyoruz. her yere uğramaya gerek yok tabii ama sahildeki güzergahta şileye, ağvaya, kefkene, karasuya falan uğrayalım diyoruz. şilede saklıgöl varmış mesela orada mı yoksa merkezde mi kahvaltı yapsak daha iyidir ya da oraları boşver şurda şunu ye derseniz o da süper olur.

iç kısımdan giderken de bolu abant ve sapancaya uğramak istiyoruz. yedigöller, abant gölü, sapanca gölü falan oraları gezelim dedik ama 2. gün nerede konaklayabiliriz emin olamadık. adapazarında polisevi ve öğretmenevi varmış en kötü ihtimal oralarda yer buluruz dedik.

işin sıkıntı kısmı şu ki vaktimiz gezmeye yetmeyecek gibi geliyor bize. amasraya gittikten sonra oradan bi de safranbolu karabük yapalım oraları gezelim dedik.

11de atatürk havaalanından çıkacağımızı düşünürsek nerede ne kadar oyalanarak gidip gelsek bu vakti 2.günün sonunda arabayı yine 11de teslim edecek şekilde yetirebiliriz?

kabataslak planımız 1 gibi şilede olup kahvaltı etmek, biraz dolanıp 3 gibi ağvada olmak. 1 saat de oraları gezip kandıra, kefken, karasu falan dolaşıp akşam 10 gibi amasrada olmak ve gece orada uyumak.

ertesi gün erkenden uyanıp kahvaltı edip amasrayı gezmek oradan 12 gibi çıkıp safranboluyu gezmek, 3 gibi de oradan çıkıp 5 civarında boluda olmak. abantta bi yemek ve gezme molası verip 7 gibi çıkıp 8 civarı sapancada olmak. o saatten sonra gezebilirsek biraz sapancayı gezmek ki hava kararınca çok olası durmuyor :( geceyi de sapancada geçirip sabah 8 8 buçuk gibi yola çıkıp 11de arabayı teslim etmek.

şimdi bu planda şunu şöyle yapın dediğiniz ne varsa yazın lütfen, işin acemisiyiz cidden bilmiyoruz. mesela oraya o kadar vakit fazla ya da oraya uğramanıza gerek yok, şurada muhakkak şurayı da gezin dediğiniz ne varsa duymayı isterim.

dev duyurumu okumakla kalmayıp derdimi sevmek yerine yardımcı olmayı seçen herkese teşekkür ederim.

 
çok sıkıştırmışsınız, bu şekilde geziden bişey anlamazsınız.
- amasraya gidip de canlı balık'ta balık ve kalamar yenmeden dönülmez.
- abant'ta bişey yok, her yer at pisliği kokuyor. oranın da içine etmişler.
- şile ve ağva'da gezecek o kadar yer yok
- kahvaltı için saklıgöl daha iyi
- amasra'ya daha erken varıp akşam yemeğini orda yemeli (balıkkk :))
- bolu'da sünnet gölü efsanedir

iyi eğlenceler
  • vecihi ile fikret  (22.03.16 09:12:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.