[]

spor listesinde hiç kardiyo olmamasi normal mi?

Spor salonunda hocalar analiz, ölçüm filan yaptılar. Ardından 1 aylık bir liste hazırladılar. Bugün başladık, ilk 10 dakika koşu bandında ısınma var. Geri kalanlar full ağırlık çalışması. Millet eliptik bisiklette, koşu bandında dilleri dışarda tepinirken biz sadece ağırlık hareketleri yapıp, azıcık terleyip çıktık. Erkek arkadaşıma da benimkinin biraz daha ağır versiyonunu vermişler, onda da kardiyo yok. Bu liste normal mi? Şu anda karnımı ve kollarımı hissetmiyorum ama merak ettim açıkçası. Teşekkür ederim şimdiden herkese.




 
bu senin vücut tipine boyuna kilona yağ oranına hedeflerine istediğin vücüt tipine göre değişir bunun bir standartı yoktur.

edit: ölçümler yanlış %2 yağ oranı gösteren bir ölçüm sistemi ile kilonuz ve boyunuz da yanlış ölçülmüştür muhtemelen. programda hatalıdır.
  • gozu acik sevisen yahudi  (21.03.16 22:08:16 ~ 22:26:10) 
Minyon bir vucudun var muhtemelen. Pek fazla kilon da yoktur diye tahmin ediyorum. Vucuduna gore normal de olabilir anormal de.


  • stavro  (21.03.16 22:08:31) 
160 boyum 47 de kilom varmış. O yapılan analize göre benim yağ oranım %11 erkek arkadaşımınki %2 çıktı ama ne kadar güvenilir, bilmiyorum.


  • fraise  (21.03.16 22:11:00) 
normal.


  • hasmetizm 2046  (21.03.16 22:13:10) 
Ağırlık çalışması her zaman daha iyidir, kardiyo iyidir fakat şart değildir. Onun dışında o ölçümler tabii ki doğru değil. %2 yağ oranıyla hayatta kalmak için yarı android olmak gerekir.


  • angelus  (21.03.16 22:18:03) 
eliptik bisikleti herkes mucize olarak goruyor sanirim. yani cogu kisi tavsiye veya ne kadar kullanmaliyim diye soruyor. dogru bilinen yanlislar kitabinda etkili olmadigi aciklanmaktadir. normal bisiklet daha iyidir. bunu da not olarak duseyim.


  • evimin paspasi  (21.03.16 22:18:03) 
Angelus, biz de o yüzden çok şey yapmadık zaten. Tamam kendisi fazla zayıf ama %2 bize de abartı geldi.

Evimin paspası, yok eliptik için değil sadece, genel olarak dedim ben.
  • fraise  (21.03.16 22:21:16) 
Olcumler dogru diil angelusun dedigi gibi ama kilolu da degilsiniz o yuzden kardio vermemisler. Ama bence kardioya sadece kilo vermek amacli bakilmasi yanlis, kardiovaskuler saglik ve diger sagliga etkileri icin de yapmaya deger. O yuzden agirlik sonrasina veya bos gunlere 15-20 dklik HIIT calismasi ekleyebilirsiniz.


  • Haldamir  (21.03.16 22:22:21) 
165 boy 55 kiloyla ben de ayni programi calisiyorum


  • hjarteblod  (21.03.16 22:23:36) 
Sorudan bağımsız olarak bende şunu sormak istiyorum. Ciddi bir şekilde vücudun yağ-kas oranı nasıl ölçülür?

100 kilo birisi için mesela? Bahsettiğim şey çıplak ayak saçma sapan hastanedeki tartılar değil? nasıl oluyor? Kan mı alıyorlar? Ölçen nereler var?
  • ihanet kac kisilik  (21.03.16 22:40:55) 
aynadan olcuyorsun.

google'a body fat %x yazip cikan resime gore bakiyorsun. bodybuilding.com forumlarinda boyle yapiyorlar. en tutarlisi.
  • no christ requires  (21.03.16 22:55:49) 
%11 yağ oranına sahip bir kadın pro atlet gibi görünür. Oranlar yalan. Kardiyo da vücut şekillendirme için Allah'ın emri değil. Yaparsan iyi olur ama.


  • arnold schwarzeneger  (22.03.16 09:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.