[]

hapşırıp duruyorum, neredeyse burnum düşecek :( çaresi?

dün hiçbir şeyim yoktu, hapşırarak uyandım neredeyse. üst üste defalarca hapşırıyorum, burnumdan sümük değil de şeffaf sıvı akıp duruyor. grip/nezle zannedersem ama daha başlangıçtayken nasıl engelleyebilirim bunu?
ateş, sızı, ağrı filan yok. sadece hapşırık ve akıntı var.



 
Geçmiş olsun m e b. . Bol sıvı al, adaçayı iç, sarımsak ye, gece terle bi güzel.
(bkz: limonlu aspirin)

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (21.03.16 19:13:58 ~ 19:14:31) 
bende aynı bahsettiğin gibi 3 yıldır var. ilk başlarda umursamadım. şimdi düşündüğümde bende de birden başladı diye hatırlıyorum. ne neden olmuş olabilir diye düşünüyorum birşey gelmiyor aklıma. bu şeffaf akıntı ve hapşırık (burnun da deli gibi kaşınıyordur muhtemelen) aslında alerjik rinit diye bir hastalığın göstergesiymiş. bu sene başında doktora gittim, alerji olduğunu düşünüp kan testi istedi, ama kanda alerji çıkmadı. sonra yine alerji için iki ilaç rinoclenil ve aircomb verdi. bunları kullan 10 gün sonra gel dedi ve gerçekten ilaçlar birkaç gün sonra burun kaşıntısı, hapşırık, akıntı herşeyi tamamen kesti. tekrar gittiğimde bir tıp fakültesi hastanesine daha detaylı araştırma için gitmemin uygun olacağını söyledi. daha gitmedim.


  • gman  (21.03.16 19:54:42) 
polen alerjisi gencler. 16 senedir cekiyorum. 4 gun once gece yatmadan tesrif etti bu seneki. bendeki biraz daha agir vaka, astimli falan. zyrtec + ventolin kullanmazsam olebilirim bile baharda.

cocukken burun akintisiyla baslamisti, ben de aa baharda grip/nezle oluyorum diye dusunuyordum. megersem alerji baslangiciymis.

gecmis olsun.
  • no christ requires  (21.03.16 20:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.