[]

mikroişlemci ders notları - bir de root locus'la alakalı bir soru

mikroişlemci assembly dili ders notlarının bulunduğu bir link varsa şahane olur. ben aradım bulamadım. video veya yazı da olur.

root locus'la alakalı sorum da şu. şimdi biz düzleme kutupları ve sıfırları yerleştirdikten sonra bu köklerin yer değiştirmesini tayin ediyoruz ya. bu kutup eksi sonsuz bu kutup şu sıfıra doğru kayar diyoruz ya. bunu nasıl tayin ediyoruz? bunla da alakalı not linki kabulümdür.

teşekkürler.

 
root locus için ogata'nın modern kontrol sistemleri kitabını bul, nette pdf'i var

www.amazon.com

benim zamanımda 3. versiyonu kullanılıyordu.

mikroişlemci assembly demişsin ama hangi işlemci/mikrokontrolcü ? misal biz 8051 assembly gördük. ingilizce kaynak dolu ister 8051 ister pic ister intel.
  • kimlanbu  (21.03.16 15:16:20) 
msp430 kullanıyoruz derslerde.


  • seksli harf  (21.03.16 15:39:24) 
oeh hangi okul takdir ettim 32bitlik komplike bir işlemcide assembly anlatıyorlar. çizgi elektronik'te kampanya oldu ben de aldım geliştirme kartını, henüz denemelerini yapmadım ama çok işine yarayacak bir link vereyim :

www.picproje.org
  • kimlanbu  (21.03.16 15:47:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.