[]

yaratıcı duyurucular fikirlerinize ihtiyacım var

evde etamin, kanaviçe, el nakışı vs yapıyorum. satarım diye başladım baktım alan olmuyor ben de eşe dosta doğum panosu, evlilik panosu falan fıstık yapıyorum ya da ev hediyesi diye yapıp götürüyorum hem oyalanmış oluyorum hem hediye ettiğim seviniyor ben de bi işe yaradılar diye mutlu oluyorum. normalde polyester çerçeve alıp yaptığım panoya uygun bi renge boyuyordum ama hem boyası hem çerçevesi hem boyaması maliyeti ve zahmeti çok olmaya başladı. onun yerine internette gördüğüm böyle örgü çerçevelerden yapayım etaminleri onlara koyayım dedim.

normalde içine makrame halkası koyup örerim diyordum ama o da çok kalın olacak gibi. bana farklı boylara getirip etrafına örgü örerek çerçeve yapabileceğim materyaller lazım. ya da sabit bir yuvarlak olsa da farklı boyutlarda ve hep erişebileceğim şeyler olması lazım çünkü yaptığım panoya göre boyut değişiyor sabit değil. avuç içi kadar olan da var yemek tabağı kadar olan da.

evde bulunabilen ya da ucuza alınabilen malzemelerden ne kullanabilirim? kablo, soba teli vs olur mu mesela? ya da başka öneriler ne varsa değerlendirmeye hazırım. yorum yazanlara şimdiden teşekkürler

 
çiçek teli işine yararayabilir sanki.
çok şeker şeylermiş. çerşevelerden birine kanaviçe motif işlesen de olabilir. minik kolye filan yapıyorlar kanaviçe motifleri var küçük küçük.

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (21.03.16 15:19:38) 
evde olan bişey değil ama nakış kasnakları var ya onlardan boy boy alıp istediğiniz gibi yapabilirsiniz bence ve süper olur. satmaya karar verirseniz link verin de ileride bebişim olduğunda ben de alabileyim :)


  • kakao  (21.03.16 15:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.