[]

Pelüş filime çok bağlıyım ..

Uduş/Uzun kulak isminde 18 senedir 3 yaşımdan beri yanımda olan ve birlikle uyuduğum pelüş filim var kokusu ve kendisine çok bağlıyım çok seviyorum, sizce bu hastalık mı? ( : sizde böyle bir şey var mi?




 
Benimkini görsen sen banya yıldan da @mucize'cim, hep dikiyorum ama yirtiliyor yipraniyor ( :


  • le fantome de l opera  (21.03.16 10:27:35) 
Bi tane beyaz ayim var teyzem avustralya'dan getirmisti 4 yasindayken çok sevmistim onsuz uyumazdim. Bazen beraber uyumasam da yatagin karsisinda dolapta durur ya da tatile giderken falan atarim cantama yanimda tasirim. Degisik yani sebebini bilemiyorum :d


  • rayde  (21.03.16 10:28:33) 
çocukken bile birlikte uyuduğum bir hayvanım olmadı. bence hastalık :(


  • sta  (21.03.16 10:30:38) 
Ayıcıksız kalınca belli olur o. Alışkanlık var ama bağımlılık belirsiz şuan


  • hasmetizm 2046  (21.03.16 10:33:15) 
Nasıl dayansın, ben dayanamam deliririm, çok bağlıyım( :


  • le fantome de l opera  (21.03.16 10:43:02) 
Benim de var, misafir bebelerden filan saklıyorum, çok yumuşak herkes sarılmak istiyor. Bence hastalık değil, ha yanımda taşımıyorum ama, hep yatağımın üzerinde durur.


  • elikası  (21.03.16 10:46:53) 
3 yasimdan beri yani yaklasik 23 yildir benle olan pelus kopegim var. adi da "sevimli"
Istanbuldan viyanaya tasinirken tabi ki gelmisti benle.
Ama yatip uyuma gibi bi durumumuz yok, koltukta duruyor :D arada koltuga oturdugumda kucagima filan aliyorum.
  • kuehles blondes  (21.03.16 11:02:32) 
yok ama senin ilişkini kıskandım. ben de 21 yıldır ayıyım, kimse bağlanmadı be.


  • der meister  (21.03.16 11:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.