[]

iş görüşmesinden sonra aramalı mı?

Ben ekim başında bir iş görüşmesine gittim. Görüşme sonunda daha yeni görüşmelere başladıklarını olursa ikinci bir görüşme olacağını ve ekim sonuna kadar görüşmelerin devam edeceğini söylediler. Şimdi oldu kasım. Sizce ben arayıp sorayım mı? Hadi arayacağım diyelim benimle görüşen insan kaynaklarından teyzenin adını unuttum. Oldu mu bu şimdi. Bir türlü aklıma gelmiyor.tamamen unuttum. Arayıp kiminle görüşeceğim bir de o var.




 
soyle birsey var,
eger cok ihtiyaclari olan bir pozisyon icin sizinle gorustuyseler ararlardi.
ancak ince eleyip sik dokuyorlarsa zamana birakin. arkadasim is gorusmesinden 2 ay sonra 2. mulakata gitmisti mesela.
mail atabilirsiniz ama aramamanizi oneririm.
  • buyerson  (04.11.09 20:13:55) 
bence de aramayın. bekleyin. sizi seviyorsa zaten geri döner, dönmediyse de hiç sevmemiştirler :D


  • gercekleracidir  (04.11.09 20:17:31) 
Aranır, kibarca sonuç hakkında bilgi istenir. Ayıp değildir, normaldir aramak. İnsan Kaynaklarından bir yetkili ile görüşmek isteyebilirsiniz.


  • sui  (04.11.09 21:23:53) 
ülkemin özel sektöründe çalışma ahlakı olmadığı için olumsuz da olsa geri dönüş yapmazlar. aramak bir sonuç getirmeyebilir ama mail atmayı deneyin. başına da "hatırlatma" amaçlı gönderiyorum gibilerinden bir şeyler yazabilirsiniz. bence deneyin, bu hem sizin işe karşı istekli olduğunuzu hem de işini gücünü takip eden bir kişi olduğunuz fikrini uyandırır.


  • irenicus  (04.11.09 21:39:07) 
bence arayip sorun...
sizi sevmislerse diye bi sey mi olur. not mu aliyolar x i sevdik diye....
seni coktan unutmuslardir. arayip hatirlatmanda fayda vaer...
  • ne nicki be  (04.11.09 21:43:49) 
biz sizi arıycaz'ların sonu pek tatlı olmaz ama. isteyenin bir yüzü kara vermeyenin... arayın evet.


  • robin crusoe  (04.11.09 22:29:10) 
www.duslersokagi.com
Şu karikatüre bakın. :D

  • pichoscosama2  (04.11.09 22:45:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.