[]

4,5 G sim karta geçiş.

Şimdi 4,5 G sim karta geçmek eğer uyumlu telefon varsa bedava, yoksa 8 TL istiyorlar. Ben gidip annemin 4,5 G sim karta uyumlu olan ve annemin onunla 4,5 G sim kart aldığı telefona kendi hattımı takıp, bedava olarak hat değiştirebilir miyim?

Uyumsuz telefonlar için de parayla da olsa değiştiriyorlarsa, demek ki uyumsuz telefonlarda da çalışıyor sonuçta sim kart o yüzden başka sorun çıkar mı diye sormuyorum. Var mı kaçırdığım bir şey?


 
iphone 4s telefonum ile, ki 4,5g desteği yoktur, turkcelle gidip değiştirdim. seni kafalamaya çalışmışlar açıkçası.
ayrıca tek bir telefon ile birden fazla kişi için gidip değiştirebilirsin tabii ki. buna teknik olarak hiçbir şey engel olamaz.

  • prosim  (20.03.16 23:02:31 ~ 23:03:04) 
Avea böyle bir çakallık yapıyor. annemin nokia 1112 model telefonu var (normal büyüklük sim kart ile çalışıyor). doğum günü hediyesi olarak akıllı telefon aldım. (micro sim ile çalışıyor)

cdn2.gsmarena.com

Avea ya gittim ve 4.5 g sim kart istedim, aldığım cevap ise şuydu, cep telefonunuzla bilmem kaça sms atacağız, uyumlu mesajını bize göstereceksiniz, ücretsiz değiştireceğiz. Buyrun atın dedim. bu telefon için işlem yapamayız dediler. 8 TL vermeniz gerek denildi.

biraz cingar çıkardım ve orada ilgili kişinin ismini alıp avea müşteri hizmetlerini aradım.

Arkadan gelen ses ; "gerek yok beyfendi buyrun değiştirelim"


Çakallık peşindeler.
  • janavarorion  (21.03.16 06:13:24) 
bir telefon ile onlarca hat alabilirsiniz zira birden fazla hat kullanıyorum kimi ne ilgilendirir? turkcell sorgulamadan veriyor fakat türk telekom uyumlu olduğuna dair mesaj istiyor.


  • odiyus  (21.03.16 09:16:59) 
Gidip başka telefonla alırım hat ben. Müşteri hizmetlerini aradım. Anlaşmalı oldukları call center çalışanı açtı. İnternet sitesinde yazan bilgileri tekrarlıyor bana. Onları zaten biliyorum dedim. Başka bir şey bilmiyor olacak ki tekrarlamaya devam etti.


  • nawar  (21.03.16 11:39:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.