[]

hangi ampulu almaliyim?

yaklasik 14 metrekare boyutunda bir odada kullandigim eski tip seffaf cam ampullerden var. etrafindaki lamba mi deniyor ne deniyorsa renkli oldugu icin icerisi los kaliyor. makyaj yaparken falan cok yetersiz kaliyor. onun yerine e27 ve gunisigi olacak sekilde su tarz bir sey alayim diyorum www.obi.de&position=12&pageNum=1&pageSize=72 ama kac watt almaliyim bilmiyorum. duyda max 13 watt dedigi icin ben dayayim maksimumu demistim ama o da cok mu pasparlak olur? oda buyuk degil, o yuzden tereddut ettim. markete gidip soracaktim ama cok usendigim icin online siparis verecegim.




 
Lumen degeri aydinlatma miktari oluyor, 810 lm, eski lambalardan 60w ile 75 w arasi bir seye denk geliyor. Su anki lamban kac watlik?


  • ilkdefa  (20.03.16 22:20:14) 
Zaten asagida yaziyormus,Ersatz für: 60 W


  • ilkdefa  (20.03.16 22:21:04) 
akkor flamanli enkandesen lambalarin 60 watti 800 lumen falan yapiyor, senin linkteki de o degerlerde ama led ampulun isigi daha parlaktir.. bence 13 watt al.
not: yillardirdir aydinlatma sektorunde calisan bir muhendis

  • Golgi  (20.03.16 22:21:28) 
benim simdiki seffaf eski tip olan 45 wattlik.


  • letheavendangered  (20.03.16 22:34:26) 
online siparis vermedim, markete gittim ve 13W olmadigi icin eytere beah deyip 11W aldim. sonuc, eskisinden farki cok cok az. acaba markete gidip degistirmek istiyorum desem olur mu, onu deneyecegim.


  • letheavendangered  (24.03.16 22:06:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.