[]

Sohbete bekleyenlere gidiyor musunuz?

Ara ara burada "sohbete beklerim", "cani sikilanlari beklerim" türünden duyurular görüyorum. Bunlara gidip de çet yapan var mı?

Ben her gördüğümde sektirmeden girip, 10 saniye içinde ne kadar ezik, asosyal ve mal olduklarını dile getirip çıkıyorum. Çünkü resmen ezikliğin ilamı gibi.


 
Ben bi ara sık duyuru açıyordum öyle. Eziksem demek. Ama küfür eden bi iki ergen dışında bir sürü güzel insanla sohbet ettim, yardımcı oldum. Burdan belli olmuyor ama sohbeti çok güzel insanlar var buralarda.


  • skayas  (20.03.16 20:47:38) 
Dün gece 4te kafası güzel olanlar özele gelsin diye açtım 18-40 yaş arası 5-6 kişi geldi gayet de guzel muhabbet oldu sabaha kadar.

Anlamadığım şey ise kendin öyle dusunmuyorsun diye başkalarına hakaret etme hakkını kendinde nasıl görebiliyorsun?
  • Kovacic  (20.03.16 20:50:56) 
Gidiyoruz.
imece usulu kendi capimizda6 bir seyler konusuyoruz.
Anlamadığım şey ise kendin öyle dusunmuyorsun diye başkalarına hakaret etme hakkını kendinde nasıl görebiliyorsun?
  • 1adam  (20.03.16 20:55:10) 
Bir kere çok sıkkındı canım. Denk geldim girdim öyle. Ben anlattım o dinledi yardımcı oldu elinden geldiğince. Baya rahatladım.
Amiral'e selam olsun.

  • Giovanni Pipitto  (20.03.16 22:46:06) 
Ben gitmiyorum ama sohbet etmenin neresi eziklik anlamadim???
Biri güzelce soruyor sohbet edelim mi diye, rızası olan da eşlik ediyor.
Madem bu fikir size bu kadar aykırı katilmazsiniz olur biter.

Aksine sohbete gidip de insanlara "ezik,asosyal ve mal" diye ithamda bulunmaniz asil sizde bir sorun oldugunu düşündürüyor.Durduk yerde birilerine hakarete varacak soylemlerde bulunmak ancak egosu problemli, özgüven noksanı kişilerde görülebilecek bir tavır.

Aksine sohbet bir kulturdur. Karşılıklı olarak sohbet etmeyi unuttuğumuz için karşı cinsle edilen iki çift laf yanlış anlasilmalara ya da pervasız tavırlara sebep olabiliyor.

Iletişimin en güzel yolu sohbet. Bunu da layıkıyla yapacak adamlar varsa dokunmayın lütfen. Kimsenin keyfine limon sıkmaya hakkınız yok.
  • balik kraker  (20.03.16 22:57:24) 
Canımız isterse gidiyoruz. Çok da güzel muhabbet olmuşluğu, dertleşmişliğimiz var.
Ezik sen oluyorsun bu durumda kanımca.

  • afush  (21.03.16 00:44:50 ~ 00:45:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.