[]

kim kardashian hakkında

bu iğrenç insan neden sürekli her yerde? türk-yabancı nereye girsem bu kadının bilmem ne haberini görüyorum. ilk başlarda tamam güzeldi ama artık sıkmadı mı? görünce midem bulanmaya başladı. hit alma amacıyla mı gözümüze sokuluyor yoksa başka bir sebep olabilir mi?




 
  • bohr atom modeli  (20.03.16 17:52:13 ~ 17:52:31) 
(bkz: marketing)


  • dedim dedim de kime dedim  (20.03.16 17:52:42) 
medya dunyasinda secilmis ve icon olmus kisiler secilir. simdiki duzen icerisinde yozlasma ve ahlak degerlerinin cokmesi icin bilerek yapiliyor.

mesela baska ornekler,

miley cyrus
madonna
lady gaga

kucuk yastakilerin de ornek almasi icin miley su anda onlar icin bir numara.
  • evimin paspasi  (20.03.16 18:02:55) 
@evimin paspası
bu kadını seçtilerse bence iyi ya. lady gaga ve miley cyrus'un yanında rahibe gibi kalıyor.
sonuçta evli bir kadın, kocası belli, bir aile yaşantısı var, çocuğu var, evlat dahi edinmiş...

gaga ve miley ise tam dediğiniz gibi.
hit alma sebebi big cat olması.
kate upton gibi.
  • güneyli çocuk  (20.03.16 18:32:38) 
koca götü ve memeleriyle doğurganlığı temsil ediyor çünkü, istesek de istemesek de. doğal olsalar da olmasalar da. anoreksik biri bu denli iconlaşamazdı. :) bu kadar fenomenleşmiş anoreksik birini tanımıyorum.


  • nice tnetennba  (20.03.16 19:05:58 ~ 19:06:26) 
bıkkınlık geldi. hatta amerikalılar da dahil bundan muzdarip ki neden ünlü olduğuna dair cevaplar verirken "she's famous because she's famous" diye espriler yapılıyor.


ayrıca belirtmek isterim ki miley cyrus zaten işin iyice bokunu çıkardı. lady gaga en azından kendince bir şeyler uğruna yapıyor. kim kardashian ayrıca rahibe gibi kalmıyor. yakın zamanda paylaştığı şeyleri, dergilere verdiği pozları ve kamera arkalarını görmediniz herhalde.
  • m e b  (20.03.16 19:10:14 ~ 19:11:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.