[]

the x files ? nasıl dizi ,?

bu piyasada pek bilgim yok,dizi izleyen biri değilim. bi got izliyorum. the x files arada kafa dağıtmak amaçlı rastgele bölümlerle izlenir mi acaba? :)




 
Eski bölümlerinin büyük çoğunluğu tek tek izlenebilir, yani bağımsız hikayeler fakat daha genel hikayeler var ki o bölümlere denk gelirseniz ne oluyor ya diyebilirsiniz.


  • rakicandir  (20.03.16 11:48:13) 
Arada kafa dagitmalik bolumleri var evet. Bolumler kabaca ikiye ayriliyor.

Mitoloji denilen bolumler birbirinin devami niteliginde oldugu icin kafana gore secip izlersen anlamazsin.

Ancak monster of the week bolumlerini izlersen kafana gore izlersin. Yine de tam bir butunluk olmaz ama en azindan bolumu anlarsin.

Benim onerim tum bolumlerini izlemen. Ilk 7-8 sezon itibariyle cok guzel dizi. Sonra bozdu.
  • halitkin  (20.03.16 11:48:57) 
X-files'ı seviyorsan spin-off ları Milenium ve Lone Gunmen'e de bakabilirsin.

@halitkin aslında fox mulder karakteri ilk ayrılana kadar güzeldi, sonra bozdu diyebiliriz.
  • bartholomew87  (20.03.16 12:03:28) 
valla ilk ciktigi zamandan ve fani olan biri olarak eger ufolara ve diger siyasi gizli bilgilerin oldugu dizileri seviyorsan izlenir. kafa dagitmak icin rastgele izlenir ama dizideki bazi karakterlerin ne gorevi oldugunu bilmen lazim. smoke man mesela cok derin adamdir. mulder'in kiz kardesini uzaylilar kacirip, Dunya'ya biraktiktan sonra o buyutmustur falan...

ozellikle bulabilirsen JFK suikastinin oldugu bolumu izle. Belki de en sevdigim bolumdur.
  • evimin paspasi  (20.03.16 12:56:55) 
Eski bölümleri şahanedir, kesinlikle tavsiye ederim. Ama yenilere bir türlü ısınamadım ben. Başlayacaksanız eskilerden başlayın, hatta bölümleri bulmak konusunda sıkıntı çıkarsa da yardımcı olurum.

rakicandir'in dediği gibi ara sıra derleme yapılmış, mizahi olarak dizinin yapısıyla dalga geçen bölümler de olabiliyor, onları pek sevemedim. Ama diğerleri iyidir.
  • sevgikusunkanadinda  (20.03.16 13:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.