[]

günlük tutmak

uzun süredir günlük tutmak istiyorum. çoğu kişi gibi bulunursa okunmasından korkuyorum. ama bilgisayarda tutsam nasıl olur? içimi dökmek istiyorum. bi 5 yıl sonra okumak güzel olur. sözlüklerdeki entrylerime bakıyorum. mesela 2008 de neler neler yazmışım. geçirdiğim değişimi görmek açısından çok güzel. bu yüzden günlük tutmak harika olur ama kimsenin bulamayacağı şekilde nasıl yapabilirim?




 
tumblr aç, sadece yazı yaz siteni de şifrele


  • shotgunwoman  (19.03.16 22:30:06) 
tumblr aç 2. blog açıp parola korumasına al güzel bi günlük teması at. senden başkası göremez. urlni bulsa dahi girmeye çalıştığında not found der. tema istiyosan atayım ben sonra. eğer bunu yapacaksan.


  • freetakilir  (19.03.16 22:41:26) 
internette yazma. en basitinden onenote veya word e yazip rarlayip sifrelersin.


  • melancholia  (19.03.16 22:49:52) 
word'e şifre konuyor. tarih notu düşüp düz metin olarak yaz gitsin.


  • vecihi ile fikret  (19.03.16 22:54:01) 
evernote

uygulaması da var. şifrenle her yerden ulaşabilirsin
  • paperrockscissors  (19.03.16 22:54:42) 
www.guncem.com var bir bakın isterseniz


  • klorlu su boregi  (19.03.16 22:55:44) 
Ben wordde tutuyorum 3 yıldır, şifreliyorum. Tarihe göre adlandırıyorum, sonra aylar ve yılları klasörlüyorum. Güzel böyle.


  • mutlusismankedi2015  (19.03.16 22:55:53) 
1999-2007 arası günlük tuttum, 2010'da blog açtım, 2 sene önce kapattım, şimdi onenote'a filan yazıyorum. hatta birkaç dakika önce yazdıklarımı okuyayım demiştim, şaşırdım duyuruyu görünce.

klasör şifreleyebilirsiniz, blog açabilirsiniz. birçok yöntem var.
  • nice tnetennba  (19.03.16 23:28:41) 
ben bu konuda biraz eski kafayim ama hala satiliyor olmasi lazim, kilitli defterler vardi eskiden. zaten kilid kirip okuyacak kadar manyak yoktur herhalde evinizde.
benim guzel bir el yazim var, kendi el yazim ustunden kelimeleri gormek hosuma gidiyor, hatta soyle ifade edeyim arada bir iki birsey ciziktirebilmek, gerekirse karakalem birseyler eklemek benim daha cok hosuma gidiyor, hatta sayfaya birseyin biletlerini zimbalamak falan gibi daha da hatirlatici olaylara girebilirsiniz...

  • mavicorap  (19.03.16 23:29:20) 
telefonumda bir app vardı. fotoğraf filan da ekleyebiliyordum, sifre istiyordu filan. bir ara online günlük/diary sitelerine baktım, güvenemedim. üşeniyordum bir de. bilgisayarda tutayım dedim ama dijitalliği sevemedim işte.

ben bir ajanda bir de defter taşıyorum yanımda sürekli. bir şeyler yazmak, çizmek istediğimde kullanıyorum. arasına bir şeyler koyuyorum, postitler kullanıyorum, arkaya cep yapıyorum yoksa ufak seylerı saklıyorum filan. sürekli benimleler. evde ortalıkta kaldıkları oluyor ama eşim eşya kurcalayan bir insan değil, saygılı. ama öyle olmasaydı ya da ailemle yaşıyor olsaydım filan mutlaka sürekli çantamda taşırdım.
  • dasher  (20.03.16 00:07:18) 
Evernote candır. Cloud özelliği, her platformdan erişilebilmesi, güzel bir uygulaması, şifreleme, senkronizasyon, kategori oluşturma, resim vs ekleme derken en güzeli bu. Zamanında çok araştırdım ve en güzeli bu.


  • yollarbenibekler  (20.03.16 04:55:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.