[]

Araç kazası hk. tavsiye (resimli.. sevenlere :)

Sevgili duyuru ahalisi...
İlk defa araba aldım doğuş otodan sıfır olarak. Haliyle kasko falan ne ararsan var...
Aracı alalı 8 ay oldu. Bugün hayatımda ilk defa bir kazaya karıştım. Tutanak tuttuk. Karşı taraf suçlu arkadan çarptı. Fotoğraflarını falan çektik.. Tutanakta ben hatalıyım vs yazdı kadşı sürücü... karşı sürücüde kasko yokmuş bu arada..

Şimdi soru şu.. gül gibi hasarsız aracı böyle bir değişiklik için kaskodan yaptırmalı mıyım.? Tramerde gözükmesi satışta beni zorlar mı.? Bu konuda gerçekten çok tecrübesizim...

Benim aracın tek hasar yerinin fotoğrafı ekte... duyuru işini bilir ekibinin öğütlerine açığım. Sevgilerimle

 
karşı tarafın sigortası ödeyecek. kaskosu olmasa da sigortası vardır. sigortası olmasa ne yapar eder tutanaksız çözmeye çalışırdı.


  • shenergy  (19.03.16 19:12:25) 
bu fotoğrafı saklıyoruz öncelikle. kaza tutanaklarını saklıyoruz. bu basit bir darbe. tamponu tamir ederler ve boyarlar. kaskodan yaptırmana gerek yok. trafik sigortasından değer kaybı bedeli talep et. karşı sürücünün trafik sigortası karşılayacak zaten. kaskoyla alakası yok. rahat ol. ilk arabayı sıfır almamanı söylerdim araba alacağın zaman. sonra böyle ufak tefek şeylerde içine oturuyor insanın.


  • mimimi  (19.03.16 19:16:41) 
Öncelikle geçmiş olsun. Arkadan çarptığı için karşı taraf suçlu ve karşı tarafta kasko olmaması sorun değil. Aracınızın hasarı karşı tarafın trafik sigortasından karşılanacak. Aracınızın kaskosu olduğu için kaskoyu arayıp VW yetkili satıcılarından anlaşmalı servisi var mı öğrenin varsa aracınızı oraya götürün onlar gerekli işlemleri yaparlar. Aracınızda çok büyük bir hasar yok. Satarken size sorun çıkartmaz, elinizde kazalı halinin resimleri de dursun satarken gösterirsiniz. Bu arada tampon plastik olduğu için hiç değişmeden ısıtılarak falan düzeltilebiliyor. Servise bunu bir sorun. Resimden net görünmüyor ama boyada çatlak yoksa diğerleri pasta cila ile çıkar.


  • Dr_Stat  (19.03.16 19:19:24) 
of çok kötü vurmuşlar, en az 5000 hasar var hocam. of...


  • anonymice  (19.03.16 19:20:15) 
Geçmiş olsun. Kaskodan veya karşı tarafın trafik sigortasından karşılanabilir. Kaskonuz karşılarsa karşı tarafın trafik sigortası şirketine rücu ederek zararı tazmin eder.
Her şekilde tramer'e işler ama hasar büyük değil, fazla değer kaybına neden olmaz o kadarı.

  • innatedesire  (19.03.16 19:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.