[]

kuşlar böcekler laylaylay

HErkesin kendini huzurlu hissettiği bir mekan vardır mutlaka, hani rahatlama egzersizlerinde kapatın gozunuzu surada oldugunuzu hayal edin dedikleri biçimden.

sizin huzur bölgeniz neresi?

ben başlıyorum.

kocaman bir tarlanın tam ortasındaki kocaman çınar ağacı. hafif bir rüzgar esiyor, ufukta görünen hicbir sey yok. Sırtımı dayamış vaziyette göğe bakıyorum.

 
western filmlerdeki ortam gibi yari col, hava ve yer sari renkte, su kapisi ortadan ittirilip acilan mekan var ya ahsap tek katli, onun onunde sezlong sandalye karisimi bir seyde uyusuk uzaniyorum, kuru bir sicak olacak, ortalik tenha olacak ikindi vakitleri dedikleri vakit olacak vs.


  • ta leukippos  (19.03.16 19:04:43) 
Şarabın olduğu her yer


  • ötekitarafabiöğrenci  (19.03.16 19:04:50) 
benim yok. sadece daha huzursuz hissettiğim yerler var.


  • ya ben lan neyse  (19.03.16 19:05:45) 
çok güzel bi manzaraya karşı bilmediğim bir yolda motosikletimin üzerinde giderken, çiçeğin böceğin kokusunu burnumda hissettim bi an.


  • mirty  (19.03.16 19:13:15) 
  • Mulva  (19.03.16 19:15:46 ~ 19:16:46) 
@Mulva

o sayılmaz. o hileli. para hilesi yapmışla
  • anonymice  (19.03.16 19:16:51 ~ 19:17:06) 
dışarda olmak zorunda değilse,

loş ışıklı güzel bir oda. mümkünse yağmur yağıyor olmalı. her taraf karanlık, gri ve sessiz. öyle bi ortamda huzurdan ölebilirim herhalde. tumblr kızı gibi oldu ama idare et. cidden böyle ortam bulabilsem çok mutlu olurum. hadi oda var, loş ışık da var diyelim ama o dekorasyonu, odanın huzurlu hissettirmesini sağlayabilmek kolay değil. onu da yaptın diyelim yağmuru nasıl yağdıracaksın, sokaktaki insanları nasıl evlerine sokacaksın.
  • der meister  (19.03.16 19:19:16) 
  • Mulva  (19.03.16 19:24:30 ~ 19:26:44) 
  • gunde 3 litre kola icen adam  (19.03.16 19:25:38) 
Olimpos plajı. Sık sık rüyamda gidiyorum bu aralar.


  • megalomaniac  (19.03.16 20:58:17) 
yaz aksamustu, denize yakin ama tam da boyle denizin dibinde degil amerikan tipi mustakil bir evin verandasindayim, yasim ilerlemis boyle en az 60larimdayim, yanimda sevgilim var, birbirimize sevgiyle bakip sessiz opucukler yolluyoruz, belki elele tutusuyoruz, ikimiz de boyle yanyana sallanan koltuklardayiz, gunesin denize batisini seyrediyoruz, hava oglenki gibi sicak degil ama soguk da degil, ne cok kuru, ne cok nemli, deniz kenari hafif bir esintinin oldugu bir hava. etrafta olmasi gereken sesler var, bizim sallanan koltuklarin verandanin ahsap dosemesinde cikarttigi gicirti, deniz kenarindan evlerine donen insanlarin mutlu, huzurlu sesleri, gencler cocuklar sakiyor, biz emeklilik donemimizdeyiz, hayatta verilmesi gereken butun onemli kararlarimizi vermis, cocuklarimizi yetistirmis kendine yeten bireyler halinde topluma salmisiz, onlarla gurur duyuyoruz, sahip oldugumuz hersey bize huzurlu bir gurur veriyor, birbirimizle sozcuklerle bile konusmamiza gerek kalmiyor, ayni duyguyu ortadan ikiye bolmus keyifle beraber tuketiyoruz, biz artik huzurun kendisi olmusuz, artik hayat sonsuza kadar bu noktada kalabilir, biz sonsuza kadar bu verandada sallanabiliriz, ama bu anin bitmesi bile bize uzuntu vermiyor, cunku bunu yasadik ve simdi cocuklarimiz bizim gibi olacak. onlara biraktigimiz maddi ve manevi mirastan memnunuz, ne eksik ne fazla. herhalde su andaki hayata dair kaygilarimin hepsinin bittigi mustulayan bu zihinsel goruntu kadar beni mutlu edebilecek birsey yok. cunku bu goruntu savas cikmadi demek, ben yaslanabildim demek, yasliligimda hala bir verandada sevgilimle sallanacak kendimize yetiyoruz demek. butun o korktugum gelecege dair olasiliklar eninde sonunda olumlu sonuclandi demek... simdi ise kocaman bir belirsizlik. ata topraginda emeklilik gunlerimin huzurunu yasayana kadar bu boyle.


  • mavicorap  (19.03.16 21:12:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.