[]

Site Guvenilirligi

Merhabalar herkese,

Ayakkabi konusunda epey takintili bi adamim. Baya bi magaza gezdim, fakat istedigimi bulamadim. Yani genelde cok standart olur bilirsiniz. Neyse internet uzerinden bakinayim dedim. Bi urunde karar kildim sonunda. Fakat o da ne? Turkiye'de bu ayakkabiyi satan yalnizca bi websitesi var ve o da ucuzdedi.com

Her neyse bu adamlarla iletisime geceyim dedim. Adam ekibim ilgilenecek fln dedi.(nasil bi ekipse artik) bi haftadir surekli erteliyor beni. Odeme fln da yapmamistim iyi ki.

Neyse ben bu ayakkabiyi Turkiye'den bulabilecegime dair umidi kestim. Amazon'da da yok ve ebay'da da biraz pahali geldi ve baktigim 1-2 yerde de size'i yoktu. Arastirmaya devam ettim ve peyoteband.com diye bi siteden satildigini gordum bu urunun. Ustelik 95$ (ebayda 180$ civarina gormustum.) Fakat simdi tam emin olamiyorum. Site guvenli mi, degil mi? Amerika'da tanidiklarim var, onlar gonderebilirler de bu sitede o urun gercekten var mi ve alisveris konusunda guvenilebilir mi?

Turk bi site olsa, sikayetvar'a, eksi'ye girilir, bakilir da yabanci bi site olunca kafada soru isaretleri olusuyor. Dogan bi hak magduriyetine karsi korumamin olduguna emin degilim ama bu ayakkabiyi gercekten istiyorum.

linki: www.peyoteband.com

 
web of trust uzak dur diyor.

www.mywot.com
  • ron dennis  (19.03.16 18:34:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.