[]

Sürekli kopan internet

Sevgili duyurucular
Bilgisayarımın interneti sürekli kopuyor ve benim wi-fi ismi görünmüyor.Ama bu sırada cep telden bağlanabiliyorum nete.Birçok yol denedim.Bağlantı koptuğunda sorunları gider dediğimde bazen sorun düzeliyor bazen düzelmiyor.Düzelmediğinde bende bilgisayarı kapatıp açıyorum bağlantı tekrardan görünüyor.Bu arada işletim sistemi windows8. Kafayı yemek üzereyim yardımcı olursanız sevinirim.



 
1- Bilgisayarın wireless kuvveti telefondan düşük olabilir.
2- Ip alamıyor bilgisayarın (buna pek ihtimal vermiyorum)
3- Win10 yada Win7'ye geçebilirsin.
  • gozu acik sevisen yahudi  (19.03.16 09:29:56) 
control panel'den network and internet settings, network connections, bağlantını bulup sağ tık, properties, configure, power management. ve buradan bilgiayarın güç korumak için bu aractan bağlantı kesmesine izin verin yanındaki tiki kaldırıyorsun. Bağlantını sürekli kesip durmuyor. Umarım tik vardır yalnız, yoksa sorun başka bir şey :)


  • shadowcat  (19.03.16 09:44:24) 
@shadowcat dediğinizi daha önce yaptım tik yoktu :)


  • mhrkrts80  (19.03.16 09:48:29 ~ 09:54:52) 
tik artık yoksa da ve devam ediyorsa sorun beni aşıyor. benim bilgim burada bitiyor :) umarım bir şekilde düzeltilebilir.


  • shadowcat  (19.03.16 09:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.