[]

uzuun süre tuvalette kalan insanlar

aranızda da vardır sanıyorum. çünkü böyle insanlar var. sebebi nedir acaba? yani bi gün hasta olursun çıkamazsın tuvaletten anlarım ama her girişinde yarım saat kalmak nedir? ofiste böyle 2 kişi var. adamı arıyoruz yok, bakıyoruz tuvaletten çıkıyor. bunların biri müdür 40-45 yaşlarında diğeri 30 yaşlarında biri işte. bugün öğlen sıkıştım resmen sinirle buraya yazıcaktım da araya işler girdi. öğleden sonra da baktık tuvalet tıkanmış ahah. gerçi onlarla alakalı olmayabilir, uzun kalmalarının başka nedeni olmalı gibi geliyor. adam giriyor çıkmıyor ve her gün aynı şey ya çok enteresan. günde birden fazla da olabiliyor. bu konuda onlara çok kırgınım.




 
valla kimisi uzun sıçmayı seviyor. bana da garip geliyor. ben tuvaletim gelince giriyorum, kimisinin biyolojik saati var herhalde, adam tuvaleti gelene kadar oturarak bekliyor, bi de telefonlar filan... iş yerinde sıkılınca kafasını dağıtmak için tuvalete gidenler de biliyorum ayrıca


  • bcdhms  (18.03.16 20:48:07) 
Ben telefonla giriyorum oraya bak buraya yaz bunu stalkla derken baya bi zaman geciyor.


  • condom kurşunu  (18.03.16 20:51:18) 
15dk kalıyorsam bizzat 15dk boyunca sıçarım. pıt diye düşmüyor mübarek bağırsak bilmem kaç metre yavaş yavaş çıkıyor.


  • diffarensiyel  (18.03.16 20:51:38) 
kronik kabızdırlar belki. bağırsaklar yavaş çalışıyorsa demek.


  • kakao  (18.03.16 20:52:07) 
aha ben, kabızım....
onun dışında (çalışıyorsam bu kadar meşgul etmem de) dizi izliyorum, kitap/dergi okuyorum, müzik dinliyorum. 1 saat gittiği oluyor.

  • nice tnetennba  (18.03.16 20:57:22) 
Telefonla giriyorum. Oyun rekorları tuvalette kırılıyo ya


  • jazzabel  (18.03.16 20:59:52) 
Onu boşver de geçen adamin biri inan bana elimi yikayana kadar sıçıp çıktı lan. Oglum ne zaman donu indirdin, ne zaman sıçtın, ne zaman götünü sildin? Yemin ederim o kadar kisa zamanda işeyip toparlanamam bile.


  • straples  (18.03.16 21:04:54) 
hastalık dışında tuvalette bu kadar uzun süre kalmak bence sinir bozucu. ya tuvalette zaman geçirmek nedir ahah. valla sinirden gülüyorum.


  • tepedeki psychedelic adam  (18.03.16 21:05:51) 
Candy crush oynuyolardir :d
Ya da isten biraz kacabilmek, kendi basina kalabilmek icin bahane.

  • rayde  (18.03.16 21:13:31) 
memecrunch.com

Ben dışarıda yapamam ama bu gif açıklar belki.
  • insan opusen hayvandir  (18.03.16 21:22:19) 
Yarim saat falan duruyorum ben, insanin kalkasi gelmiyor, ayrica sürekli olmasa da yarim saat süresince afedersin siciyorum. Ama ben evde veya böyle sikintili bir durum varsa uyaririm genelde "bakın tuvalete girecem bura yarım saat offline" diye. En son çare olarak cok durmayim diye alarm kuruyorum 10 15 dk sonrasına ama neyse biraz daha oturuyum diyip kalkmiyorum


  • anily  (18.03.16 22:02:25) 
Hayatta 5 dakkadan fazla tuvalette kalmışlığım yoktur. Çok garipsiyorum ben bu uzun süre tuvalette kalanları. Napıyosunuz abi hakkaten? Yarım saat duracağınıza biraz daha gelmesini bekleyip girseniz mesela olmaz mı? :)

Benim annem bulmaca ile giriyor, ful çengeli çözüp çıkıyor tuvaletten misal. Lan o oturak kısmının azıcık ısınmasına bile katlanamıyorum ben, tiksiniyorum, nası yarım saat orda oturur insan?
  • buff  (18.03.16 22:35:21) 
Asker arkadaşım, basurdu. Her gittiğinde en az yarım saat kalırdı.


  • [silinmiş]  (19.03.16 07:24:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.