[]

Monster mı msi mı?

3500-4000tl arası laptop düşünüyorum. sizce hangi marka kalite ve servis açısından daha iyidir?




 
kafandaki modelleri koy ona göre bir yorum yapmak daha sağlıklı. segmentleri farklı çünkü iki markanın.


  • zoque  (18.03.16 16:14:58) 
MSI


  • harzem  (18.03.16 16:18:35) 
o aralıkta ikisinde de aynı özellikleri bulamazsın. Bulabiliyorsan MSI al, monster'ın tercih edilme nedeni fiyat/performans.


  • late viper  (18.03.16 16:36:09) 
aynı fiyatta monster performans bakımından daha iyi olur. ama kasa, soğutma, anakart, batarya gibi parçalarda ucuza kaçıyor monster. monsterin servisi iyidir bu arada.


  • aksimetre  (18.03.16 17:03:30) 
www.sanalmarketim.com

ben de araştırdım bu aralar alıcam, fiyat performans bunu buldum en iyi. monsterla fiyat olarak aynı sayılır bu özelliklerde.
  • rurouni  (18.03.16 17:03:43 ~ 17:04:42) 
Ben aciklayayim, monster msi ile ayni kasalari kullaniyor. Clevo. Ornegin msi gt70 kasasi ile tulpar t7 2 serisi kasalari ayni. Ic dizayni dis dizayni dahil olmak uzere. Sogutma ile ilgili de performanslar ayni.

Ben 2. El tulpar v2.6.1 aldim. yaklasik 8 aydir kullaniyorum. Cok memnunum. Isinma sorunu yasamadim buyuk kasa diye. Ayni fiyata gt70 lerin ikinci elini daha yuksege satiyorlardi. Teknik servisinin de iyi oldugunu soyluyorlar.denemedim, test edecegim ileride.
  • joy luck club  (18.03.16 17:25:58) 
1 yila yakin zamandir msi kullaniyorum. Bir sorun gormuyorum. Zaten spot aldim servise gitmek de birseye yaramaz. Ama memnunum. Tavsiye ederim. ssd almadim ben. Siz de aynisini yapmayin. Ssd olmadan olmuyormus.


  • allah yazdiysa bozsun  (18.03.16 17:39:17) 
1.5 yıldır msi kullanıyorum, bi problem yaşatmadı ve çok memnunum.


  • sanquis  (18.03.16 18:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.