[]

Üst komsumu nasil rahatsiz ederim?

Üst komsum kiz, kendisine bir defa sevgilisi üzerinden ses yaptigini söyledim. Derinden vurma sesi, müzik sesi degil de essek gibi zipliyormus gibi ses. Ilk basta sevisiyorlar dedim, yok imkani yok. Sonra sex makinesi aldilar herhalde dedim, yok ama onlar da insan. Topuklu sesi icin cok seri. Kosu bandi desen, böyle iki tek bi düz kosulmaz ki. Gecen güne kadar step dansa basladigina inaniyordum. Bir saat evveline kadar asiretle beraber topluca cigköfte yogurmaktan blacksmithinge dogru gecis yapti. Artik bir sekilde uyuz etmem, ama kendimin de rahatsiz olmamasi gerek.

Is yerinden akülü matkap aldim, ucuna 10 mm pin taktim, diger ucuna agirlik taktim. Döndükce hayvan gibi titresti. Ama tavana düzgün baglayamadim, kitapliga bagladim, 10 dk sonra eminim apartman inledi de, benim kitaplik yürümeye, kitaplar da intihar etmeye basladi.

Var mi alternatifiniz? Ziline basip kacmak ya da süpürge sapiyla tavana vurma gibi beni yormayacak, daha otomatize seyler? Su an kafamda titresim hoparlörü yapip tavana bantlamak var. Hali hazirda var, yer titredikce odasinda duyulur mu?

 
kulaga cok acayip gelecek farkindayim ama gün icinde veya kapida falan karsilastiginda direkt kendisine söylemek nasil fikir?


  • lead zeppelin  (17.03.16 23:44:22) 
Onu denedim, kendisi de sevgilisi de biliyor, hatta sevgilisi yapmaz yav ses ondan gelmiyordur dedi.
Yani en kötü sevgilisini tutup kolundan benim odama getirip buyur bir de burdan yak diyecegim. Muhtemelen ses gelmedigine falan inaniyor cünkü ben hic ses yapmadigimdan duvarlar yalitimli falan saniyor. Oysa tepemdeki tavan trambolin olmus gidiyor.

  • Silesius  (17.03.16 23:46:34) 
evde hoparlör varsa güzel bir müzik yayını yapabilirsin üst kata.


  • dead and broken  (18.03.16 00:10:43) 
youtu.be
Evde olduklarında şunu açıp çıkın evden.

  • jazzabel  (18.03.16 00:11:51) 
Ya ahahahahahahah bir tavsiyem yok ama bildiğin kahkaha attım anlatımına, aşiretle çiğköfte, blacksmithing nedir ay çok iyi :D


  • ambrosia  (18.03.16 00:19:44) 
ambrosia +1


  • sparkle kiddle  (18.03.16 00:27:02) 
en iyisi kagida kisa bir not yazin, kapilarina asin.

mesela;

gurultunuz alt kata cok geliyor, onlem aliniz. 8 numara.
  • bir varmis bir yokmus  (18.03.16 03:40:52) 
gitar varsa siddetli ir sekilde olmadik saatte fazlasiyla "Distortion" tecrube ile sabittir. Yoksa ciddi metal-hardcore parcalar.


  • evimin paspasi  (18.03.16 07:27:09) 
bahsettiğiniz ses darbe sesi olarak tanımlanan taşınabilen ses. üstünüzün üstünden hiç şüphe duydunuz mu? özellikle çocukları varsa en az 3 tane doğurup "mükemmel" çocuklarının beyin delici tepişmelerine ses çıkarmıyor insanlar. kaynak belki de onların üstündekilerdir.


  • madarch  (18.03.16 07:43:48) 
yerler laminat ise en ufak ses bile aşağıya deli gibi geliyor olabilir. her yeri halılamaktan başka da pek çözümü olmaz gibi. yani sürekli olduğuna göre dans gibi seks gibi bir durum yok demek ki, günlük davranışlardan ses çıkıyor. bizim evin odaları taşınmadan önce halıfleksti biz taşınırken laminat döşendi, terlikle yürürken, yere şarj kablosunun ucu düşünce, sanyalye çekerken falan ben bile anlıyorum alt komşuya deli ses gideceğini, ama koyabildiğimiz hakdar halı koyduk üstünü tekrar halıfleks yapamayacağımız için olabildiğince dikkatli oluyoruz. ama yine de hayvan gibi ses gidiyordur :(


  • freya  (18.03.16 07:55:10) 
subwoofer'ı sonuna getir, en çok gürültü olan yerin altına, hatta tavana dönük olarak yapıştır, aç bir tool parçası, loop'a koy ve oradan kaç.

kendi ömrünü böyle tüketebilir veya gidip konuşabilirsin.
  • godoşu beklerken  (18.03.16 07:59:56 ~ 08:01:28) 
Koridor yok, dexter dizisindeki motel tarzi bir bina, sabahlari mirildanarak cikiyorum jenerik müzigini ayri bir ruh hali oluyor. Neyse, manyak gibi en ince terlikleri giyip bu sogukta ciktim dolastim. Zemindeki titresim hissediliyor, ara ara durup nerde daha cok nerde yok diye aradim, ondan dolayi direkt üst komsum diyorum. Onun üstünde hissetmiyorken onda cok rahat hissediyorum. Bu kiz tektonik hareketlerin merkez üssü.

Bir de ses sürekli degil, günde 2 saat civari, 6da olsa gene eyvallah da dün mesela 22:30-00:30 araligiydi. Yoksa sürekli gürültü duymuyorum. Anlamadim bir acayip. Ne yaptigini ayri merak ediyorum zaten. Ritmik desen degil, yemek desen degil, sarimsak dövse, spor yapsa gene anlarsin. O kadar düzensiz garip bir sey. Neyse bu aksam gene konusacagim, olmazsa bir duyurucu seytani planlar önerdi, en az zarar verecek ama kafayi yedirtecek ilginc planlar.

Dün zaten counter attack yapicam diye hafize anaya bagladim, elde bisilerle kosturup durdum. Sevgilisi arkadasimin arkadasi, telefon aldim, yan binada oturuyor. Bizzat kendisini cagiracagim bir sonraki sefer. Cünkü söylesem de kendileri sesin gelmedigini iddia ediyor.

Oysa durum söyle bir sey: youtu.be
Ilk yagmur dansina basladiklarinda ben de savas baltami cikaracagim gibi gözüküyor. Yetti artik.
  • Silesius  (18.03.16 08:16:32) 
kapısının önüne kesilmiş at kafası koy daha da yapmaz.

kesik at başı bulamazsan sen evde yokken alarm kur saate tavana bantla üzerini de yastıkla ört.
  • basond  (18.03.16 08:27:12) 
çamaşır/bulaşık makinası falan ses çıkarıyor olabilir mi? eğer bunlardan birisi tam yere oturmamış ve çalışırken sallanıyorsa onlar bunu fark etmiyor olabilir. senin odanın üstü onların evinde de aynı yere denk gelmiyor olabilir. belirli süreli ve değişen saatlerde bir sesten bahsettiğin için aklıma böyle bir şey geldi.


  • kulakligin calismayan teki  (18.03.16 08:54:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.