[]

bana ayakkabı bulur musunuz?

şunlara göre olacak:

dfcdn.defacto.com.tr gömlek bu. kravatsız halini düşünün. buz mavisi diyorlar heralde. klasik açık mavi işte.

dfcdn.defacto.com.tr

i.hizliresim.com bazen beyaz.

www.colins.com.tr koyu lacivert pantolon. hatta koyu gri gibi bişey oluyo bu arada.

bunlara ne gider? kışın bot gidiyorda yazın ne gider çözemedim. kundura ayakkabı giymek istemiyorum çok gencim çok sırıtır.

 
Nerde giyiyosun bu kombini? Baya sıradan bir mavi gömlek lacivert pantolon kombini, işe giderken de giyilir pazar gezmesinde de?

Neyse, günlük hayatta giydiğini farz ederek cevaplayayım:

Timberland iyi olur
www.google.com.tr

Daha spor olsun dersen sneaker falan da olur. google'da "casual sneaker" diye arat bir sürü model çıkıyor. Lacoste'un tommy'nin güzel günlük modelleri vardı. Kafana çok takma kombin o kadar basit ki altına ne giysen kötü olmaz :)
  • ambrosia  (18.03.16 00:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.