[]

Burun estetiği yaptıran var mı?

Burun eğriliği düzeltilecek ve burun biraz daha küçülecek. Operasyon geçiren var mı aramızda?

Hatta doktor Ozan Balık hakkında bilgisi olan, kendisinden tedavi olan birileri var mı?


 
Ben yaptırdım 4 ay önce, aynen küçültüldü ve eğrilik düzeltildi. Ozan Balık'ı bilmiyorum ama aradığın kişi benim sanırım :D


  • things  (17.03.16 13:59:58) 
ödem,şişme vs. oldu mu? süreç zorlu mu? Ameliyat ne kadar sürdü?a


  • Absinthe75c  (17.03.16 15:08:54) 
Ameliyat öncesi zor değil, hastanede kan alıyorlar doktorların görüyor seni ameliyathaneye gitmeden önce bir ilaç veriyorlar rahatlaman için sonra ameliyathanenin ortamını görüyorsun birkaç saniye sonra gözünü açınca sedye ile yarı baygın odaya getiriliyorsun. Ameliyatım 4 saate yakın sürmüş.

Uyandığımda müthiş bir baş ağrısı vardı, aynı akşam eve getirildim. Müthiş şişlik ve ödem oldu. ilk 2 gün ince ince kan sızdı. 4 ay geçmesine rağmen hala şişlik var, tamamen geçmesi 1 yılmış. hiçbir şekilde ağrı olmadı. İlk 1 hafta alçı vardı, çıkardıklarına iki gözüm arasında 1 km mesafe vardı şişlikten dolayı. Gittikçe azaldı tabi.

Ameliyattan 1 gün sonra burnum beton gibi tıkandı ödemden dolayı, 2 ay civarı ağızdan nefes aldım. bazılarının 3 günde açılıyormuş anlamadım. Korkunç bir his. Hatta hiç açılmayacak diye panik yaptım baya. 2 ay boyunca akıntı olmadan nezle hissini düşün.

Tabi benim burnum yarıya indi büyüklük olarak daha küçük operasyonlar daha az şiş ve ödeme sebep oluyormuş. Yine de burnundan utanmıyorsan, kız tavlayabiliyorsan pek önermiyorum.
  • things  (17.03.16 15:22:13) 
çok teşekkürler, tam aradığım cevap.


  • Absinthe75c  (17.03.16 15:44:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.