[]

Benzin almalı

Ben şimdi benzinciye gidip Jenaretörüm için benzin almak istiyorum. Ama karakoldan kağıt gerekiyor dediler.
Var mı öle bişey naısl alcam ben onu
Hadi diyelim yolda kaldım mesela o zaman nasıl oluyormuş


 
arabam yolda kaldı deyip birazda duygu sömürüsü yaparsan, ücra benzinliklerden 5 litre filan alabilirsin.
onun haricinde tanıdık bi yer bulman lazım.
yolda gerçekten kalırsan kimlik fotokopisi bırakıyorsun.
  • etna  (17.03.16 13:10:47 ~ 13:11:13) 
ilk defa böyle bısey duydum ben hep alıyodum. total benzın ıstasyonuna git


  • giggs  (17.03.16 13:30:23) 
Cihaza plaka giriyorlar işte. Öyle her önüne gelen benzin alamıyor artık.


  • birşeylersoracağım  (17.03.16 13:43:26) 
isim soyisim, tc kimlik no ve numara aldılar benden. öyle verdiler.


  • icim urperiyor  (17.03.16 14:16:24) 
şu son terör saldırıları sonrasında, benzinliklerin plaka sistemleri emniyetle entegre hale geldi. bu nedenle benzinciler artık daha duyarlı davranıp, her ihtimali değerlendirerek işlem yapıyorlar ki, benzininiz bittiğinde emniyetten kağıt alma olayını şehir efsanesi zannediyordum yıllardır. gerçek miymiş la o?


  • jesues  (17.03.16 14:21:23) 
tam olarak karakol değil. yoldaki ekiplerde veriyor kağıt. zaten kağıt parçasına şu şu şahıs şu litre benzin alcaktır diye yazıyorlar. 2 kere karakoldan bir kerede motosikletli polisten almıştım o kağıdı.


  • pinman  (17.03.16 14:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.