[]

Arabadan Anlayanlar Baksın Hele

arkadaşlar honda civic 2007 model var elimizde.(sondan bir önceki kasa oluyor) premium manuel vites. 60 bin kilometrede. çok ufak lokal boyası var. onun dışında temiz bir araç. kaça gider ?

2) bu aracı satıp 2013 model civic almayı planlıyoruz. arka tamponu değişmiş ve arka plakalıkta ufak bir lokal boyası var. 58.000 kilometrede. elegance yani sunroof'u falan var. onun dışında adam servisinde navigasyon falan bağlatmış. aracın rengi beyaz ve lpg'li. geri görüş kamerası ve ön koltuk ısıtması var. bu araç da otomatik. 58.500'e pazarlık etmiş peder. fiyatı iyi mi sizce? 2007 modeli satıp buna geçmeyi planlıyoruz.

edit: imgur.com

imgur.com

araç budur.

 
Aracın kilometresi 9 yıllık bir araca göre düşük. Kazası değişeni vesaire yoksa ilana 42-43 arası yazılır, 40 civarı gider.

Tampon değişimi bence önemli değil, tamponun amacı zaten belli. Arkadan yaptığı kazanın boyutu önemli ama. Eğer söylendiği gibi temizse ve kazası ağır değilse, başka da bir sıkıntısı yoksa o fiyat normal bence.

Lpg'nin uyumuna/modeline baktırmayı ve detaylı ekspertizini yaptırmayı unutmayın.
  • Abdurrahman  (17.03.16 12:42:35) 
imgura koymasaydın görürdük arabayı


  • cekilmis gayfe  (17.03.16 13:01:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.