[]

İmza satmak

Hic kivirmadan acik sorucam. Elektrik elektronik muhendislerinin yillik 5 imza hakki varmis. Mesela bi insaata santiye sefi olarak imza atiyolarmis, hic gelmeden, kendi isine devam edip yani, 1,2 lira aliyolarmis. Biraz durumum sikisik. Yapsam bi sey olur mu.




 
bir problem oldugunda ilk kime gidecekler?
sana.

goze aliyorsan at.
  • bohr atom modeli  (17.03.16 11:45:02) 
soma'daki iş güvenliği uzmanlarından kan çektiler unutma. eczane değil ki bu riskli iş. yarın öbür gün elektrik tesisatından yangın çıkar en basitinden. kimmiş bunun mühendisi derler, ceza almayacak olsan bile mahkemelerde sürünürsün.


  • ayiadam  (17.03.16 11:53:02) 
"bana hesap sorabilecekleri hiç bir olay olmaz" diyosan yap tabiki.
ama dış cephede çalışan bir boyacı iskeleden düşerse direk içeri girersin.

  • etna  (17.03.16 11:55:18) 
İşin cezai sorumluluğunu önemsemiyosan yap, ama bu tarz şeyler yüzüden yüzlerce insan yargılanıyor.
yerinde olsam yapmazdım.

  • cabiday  (17.03.16 11:58:06) 
Sag olun. Yapmicam.


  • brad pitt  (17.03.16 12:24:37) 
@brad pitt, bilirkişi olma olayını araştır


  • turkuaz  (17.03.16 12:54:35) 
üvey babam o şekilde şantiye şefliği yapmıştı, inşaatta işçinin birini elektrik çarpmış sol kolu işlevsiz hale gelmiş yıllarca maaşından belli miktar kesildi. riskli iş yani.


  • yue  (17.03.16 12:58:17 ~ 12:58:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.