[]

smartwatch

kullanan var mi? birkac kisi de gordum, disaridan fena durmuyor. bazilarinda ekran koruyucu ozelligini klasik saat olarak degistirebiliyorsun anladigim kadariyla, her ne kadar elektronik oldugu cok belli olsa da, ilgimi cekti. ancak ana menu vs. kaba duruyor sanki. fikri olan varsa merak ediyorum.




 
Gear S2 Classic çok güzel. Param olsa kesin alırdım.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (16.03.16 21:37:56) 
Geçen ay apple watch ı gördüm, gayet güzel duruyordu, fotoğraftakinden daha iyi geldi.

Bluboo Xwatch dikkatimi çekiyor benim.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (16.03.16 21:38:39) 
Bedava gelse kullanmam (ki bedava geldi, baskasina hediye ettim).


  • crown  (16.03.16 22:55:05) 
Once pebble simdi de alcatel one touch kullaniyorum. Memnunum ama olmasa da yasardim. Saati de sarj etmek sikinti. Benim arka plan picasso. İstedigin fotografi ayarlayabiliyosun. En cok kullandigim ozellik icerisindeki sportstracker ve uyku takibi. Bluetootha bagli bile degil cogu zaman.


  • stereoseyfi  (16.03.16 23:09:59) 
ben smartband talk kullaniyorum, e-ink ekran oldugu icin sarji 2-3 gun gidiyor, mini usb ile sarj oldugu icin de telefon ile ayni sarji kullanabiliyorum zaten. onun disinda akilli alarm olmasi, gelen mesajlari mailleri vs okuyabilmek (havuzda bile), aramalari ajan gibi kolundan cevaplayabilmek, anlik aklina gelen bir sey icin sesli not olusturabilmek veya birisinin konusmasini kaydedebilmek, hep kolunda oldugu icin adimsayarin yerine kullanabilmek benim acimdan faydali ozellikleri, sonuna kadar kullaniyorum. ozledigim sey ise bir aksesuar olarak cok sevdigim eski klasik saatimin kolumda verdigi his, pahali birsey degildi, fakt cok seviyordum. aslinda su anda kullandigim akilli bant ise normal saatimden bile ucuz komik bir sekilde, sadece 300 liraya maloldu.
bundan sikildigimda yerine gececek akilli saatte/bantta bekledigim ozellikler; yurume disinda yuzmemi de olcebilecek bir sensor veya smart yazilim, cizilmelere karsi daha dayanikli bir ekran yuzeyi ve gece kullanimi icin bir cesit kadran aydinlatmasi (eger yine e-ink ekranli alirsam).
ben marka ve model olarak yaptigim tercihten mutlu olmanin yaninda teknoloji sever bir insan olarak bu alandaki gelisim surecinin birebir parcasi olmaktan da hoslaniyorum, yani bu tecrube hosuma gidiyor ve kullanana kadar ne kadar faydali oldugu anlasilamayan seylerden biri.
  • mavicorap  (17.03.16 00:02:45) 
mavicorap artı1


  • suwat  (17.03.16 10:42:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.