[]

ağzımda uçuk çıktı

aslında dudağımın yanında neredeyse dudağım büyüklüğünde bir uçuk çıktı evdeki asiviral uçuk kremini bulamadım. fucidin iyi gelir mi?




 
fucidin işe yaramaz. kantaron yağı alman gerek aktardan. acayip iyi geliyor.


  • cekilmis gayfe  (16.03.16 20:34:38) 
zovirax olması lazım mucize bir uçuk kremi var. seneler önce 30a yakındı fiyatı şimdi nolmuştur bilmiyorum ama 1 günde yarı yarıya indiriyordu


  • dedi ayca  (16.03.16 20:42:25) 
tahta kaşığı ocakta ısıt, dayanabileceğin bir ısıya geldiğinde uçuğu hafiften dağla.

soğutulmuş metal kaşıkta etkilidir.
  • naturelist  (16.03.16 20:42:29) 
@naturelist, senin dediğin yöntem uçuk patladıktan sonra işe yaramaz.


  • cekilmis gayfe  (16.03.16 20:45:42) 
Ciktiktan sonra uçuk kremleri çok da bir işe yaramıyor tespitlerime göre. Çok sık uçuk çıkarıyorum, kendimde gözlemlediğim antibiyotikli kremlerin daha iyi geldiği. En son da thiocilline diye bir krem denedim o da bir iki güne kendine getirdi.


  • 1a2b3c4d  (16.03.16 21:31:29) 
sarımsak sür.


  • ozdoganci  (16.03.16 21:57:57) 
Geçmiş olsun. Sarımsak, kaşık basmak gibi saçma sapan, ipe sapa gelmez şeylerin hiçbirini yapma. Uçuk herpes simplex virüsünün neden olduğu bir semptomdur ve vücudunda bu virüs mevcutsa, bağışıklık sistminin zayıflama anlarında bilinen biçimiyle ortaya çıkar. Haliyle ağzına kaşıkla vurarak geçmez. Bu hastalığın bilienen 8 ayrı türü var ve semptomları benzer olsa da ciddiyetleri son derece değişken.

(bkz: herpes)

Uçuk kremlerinin büyük bölümü sadece semptomlar ile uğraştığından ve virüse müdahalede lokal etkilerin yetersiz kalmasından nadiren çözüm olur.

Valtrex bu virüse karşı etkili bir ilaçtır. Hem ilacın fiyatı, hem dozajının ayarlanması, hem de olası yan etkilerinin kontrol altına alınması gerektiğinden aile hekimine veya senin için uygun olan bir doktora danışabilir/ uygun görüyorsa reçete yazdırabilirsin. (Ki bu noktada HSV1 olduğu varsayımı ile bunu söylüyorum. Diğer türler için daha kompleks testler ve tedaviler gerekir.)

ÖZellikle cinsel münasebetlerle de bulaşabilen bir virüs olduğu, sadece ağız ve yüzde çıkmadığı, dikkatsiz davranılırsa kişinin kendisi gibi partnerini de ciddi tehlikeye atabileceğini unutmamak ve ciddiyetle müdahale etmek lazım.
  • rygard  (16.03.16 22:18:32 ~ 22:28:25) 
ben aseton kullanıyorum.


  • firez  (16.03.16 22:55:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.