[]

bu protein shake nasıl?

www.yesilsepetim.com

çok mu dandik bi şey? şeker oranı 12 gr farkındayım ama zaten normalde şekerli bi şey yiyip içmiyorum. sağlıklı besleniyorum olabildiğince. bunu tamamen protein desteği olsun diye spordan sonra içmeyi düşünüyorum. fiyatı da uygun geldi ama bilenlere sormak lazım.


 
arkadaşımın babaannesi kanser hastasıydı, ve onların mamaları oluyordu. kolilerce mama almışlardı ve babaannesi vefaat ettiği için o mamalar boşa gitti. arkadaşımda spor yaptığı için araştırdı soruşturdu, o mamaların bir zararı olmadığını öğrendi ve onları protein shake niyetine kullandı.

mamaların bir şişesinde 15gr protein var, ve taneside 10-11tl civarında bir şey.

yani o yukarıdaki boş şeyden alacağınıza 3 tane mama alabiliyorsunuz :D

markası da prosure.
  • skid row  (16.03.16 10:27:01) 
Dandik bir ürün. Şeker şurubunu falan geçiyorum, içinde soya proteini var. Soya proteinini bedava verseler, hatta üstüne para verseler dahi kullanma.


  • angelus  (16.03.16 10:33:01) 
Para harcamayın şunlara yahu. Yazıktır. Çiğ Yer fıstığının en kalitesi 20 tl kilosu, 100 gramda 25 gram protein var. Spordan sonra protein hemen sindirilince süper kaslanacağım diye bişey yok.


  • hasmetizm 2046  (16.03.16 10:37:59) 
30 gram protein için 12 gram şeker. Saçma bir ürün.


  • arnold schwarzeneger  (16.03.16 11:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.