[]

kedi ve yatak örtüsü

Yakında evleniyorum, dolayısıyla sıfır nevresim/yatak örtüsü almak durumundayım. Ancak oyuncu bir kedimiz var ve muhtemelen bizimle uyuyacak. Merak ediyorum, tırnaklarıyla yatak örtüsü / nevresime ne kadar zarar verebilir. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.




 
baza klasik kumaşlı olursa ona daha çok ilgi gösterecektir, bizim yaramaz ağzımızı bile kırıyor ama çarşaflara yorganlara bir şey yaptığını daha görmedim.


  • freya  (16.03.16 10:01:21 ~ 10:01:30) 
--spoiler-- www.youtube.com

depo gibi bir yerde baktığım kedi var. ilk 3 ay evde geçirdi bebekliğini uslu sakin bir kedi. depoda bir tane yatak var şu bildiğimiz eski yaylı yataklardan. onu tırmalaya tırmalaya süngerini pamuğunu çıkardı.
  • seni sevenleri bir kere uzdun  (16.03.16 10:04:23 ~ 10:07:07) 
alakasız ama kediler sinirlendiklerine yatağa işeyebiliyorlar, o yüzden gerçekten su geçirmeyen ve koruyan bir alez almayı ihmal etmeyin.


  • whoosie  (16.03.16 10:19:25) 
bizimki yatak örtüsüne bir zarar vermedi ama çarfafların bazı yerleri yırtıldı. o da çoğunlukla yatacağı yere masaj yapma hareketi yüzünden. ama nevresim önemli sonuçta yırtılacak diye keyfimi bozmadım hiç gayet güzel pamuk saten nevresimlerimi falan kullanmaya devam ediyorum.

yatak örtüsünü çok pahalı süslü bir şey düşünüyorsan eğer nadiren kullanırsın, günlük kullanım için gayet şık ve ucuz yatak örtüleri var onlardan tavsiye ederim.

onun dışında whoosie +1 alez şart. kedi olmasa bile sonuçta ter vs. çarşaftan yatağa geçebiliyor bir de yatak silmekle uğraşma. aynı şekilde yastık alezide tavsiye ederim. eşim ensesinden falan çok terler bir süre sonra yastık sapsarı olurdu. artık alez geçiriyorum tertemiz alezi yıkamak çok daha kolay yastığa göre.
  • yue  (16.03.16 15:39:27 ~ 15:40:15) 
Bazanin tirnaklariyla irzina gecti, bazam deriydi.
nevresime, ortulere ve yataga bir zarar vermedi. Alez ve yatak ortusu kullaniyorum.

  • neferkitty  (16.03.16 15:40:57 ~ 15:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.