[]

Son 3-4 gündür çok uyuyanlar

Inanılmaz uyuyorum, günde 6 saat uyuyan ben 12 saat fln uyuyorum uyumak istiyorum sürekli, işten gelip uyumak vs.

Dışardan müdahale mi var acaba? Dirup dururken böye olmam normal değil çünkü. Aklıma chemtrails fln geliyor. İçtiğim su geliyor.

Hiç böyle olan var mı son zamanlarda?

 
Bir haftadır falan öyleydim ben. Akşam yemeğini yiyorum, biraz uzanayım, sonra kalkar işime bakarım diyorum, kalktığımda sabah olmuş oluyor. Dahası uykumu almış da olmuyorum. Günde 1.5 lt su içmeye başladım ama öncesinde zaten çok içiyordum. Bilmem bir alakası var mı. Dün bu durumu kırdım ama, inat ettim yatağa girmedim, kitap okudum, sonra da kendimi dışarı attım. Yürüdüm, koştum falan, bugün daha iyiyim.


  • harvey  (16.03.16 09:52:52) 
Bence havalardan, hava sogudumu insanin uyuma istegi artiyor, mevsim degisikliginden kaynaklanan yorgunluk da eklenebilir ustune, 1 haftaya duzelirsin, biseyin kalmaz :)


  • balpolen  (16.03.16 09:54:09) 
milletçe paranoyak olduk. ama normal böyle hissetmek.
ani hava değişimindendir. insan bir de farketmeden psikolojik olarak da etkileniyor gündemden.

  • interview with the vampire  (16.03.16 09:56:55) 
Güneş tutuldu böyle olduk


  • hasmetizm 2046  (16.03.16 10:02:20) 
beni de yazın . yıllardır günde 5 saat uyku normal bir insana yeter diye savunduğum sözleri yercesine gece 10:30 da uzandım tv izlerken uyumuşum . bütün gün akşam olsa da uyusam modundayım günlerdir . gece 12:00 yi görmüyorum hiç böyle olmamıştım


  • devilone  (16.03.16 10:03:21) 
Ben de tam tersi durum var, çok az uyuyorum eskisine göre. Sanırım hem havalar hem de gündem etkiliyor herkesi.


  • fraise  (16.03.16 10:05:19) 
Biraksalar uyurum ama malum is guc. Son bi haftadir ben de cok zor uyaniyorum.


  • neferkitty  (16.03.16 11:59:14) 
Benim de çok uykum var bu aralar ama dün gece de uykuya dalamadım mesela.


  • arnold schwarzeneger  (16.03.16 12:02:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.