[]

Word dosyasinda baslik formati secmece

Yaklasik 60 sayfalik bir projeye basliyacagim. Öncesinde yazi tipi ve formalari ayarlamaya calisiyorum.

Standart olarak Arial 11 kullandim. Basliklar icinde ayni yazi tipini ve farkli boyutlari sectim. Bu konuda tavsiyesi olan var mi?


 
arial standart sanırım, son günlerde ne hazırlasam şablonda arial diyor. times new roman ile calibri de plase. 11-12 uygundur bence.

eğer kılavuz yoksa oyum arial 11'e. ama calibri de hoş gözüküyor. başlıklar da aynı font oluyor yazıyla genelde ama işte bold, italik, underline vs. ile ayrılıyor. bizde öyle en azından. kitap yazdık böyleydi yani.

tez için başka bir kılavuza baktım büyük başlık bold 14 punto, alt başlık koyu 12 punto diyor.
  • passion rules the game  (16.03.16 09:17:54 ~ 09:19:33) 
Aslinda yazi tipi ve boyutu hakkinda sart kosulmamis. Yani istedigim sekilde kendim belirliyebilirim.

1 büyük baslik ve 3 alt baslik kullanacagim icin büyük basligi 14 olarak girmem zor.
  • VIPCH  (16.03.16 09:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.