[]

Tenise başlayacağım raket önerisine ihtiyacım var

vallaha çevre yapmak için değil sadece spor yapmak için başlıyorum...

ilk derse gittim hoca şöyle bir raket al dedi:

El: L3
Kafa Boyu: 100-110 inc
Ağırlık: max 280gr
Bir de tek parça olması gerekiyormuş.

Bana uygun bir raket ve alabileceğim bir yer önerebilirseniz sevinirim.
Fiyatları çok iyi bilmiyorum ama 300-400TL'yi çok aşmazsa fena olmaz.

(yukarıdaki terimleri kesin yanlış kullandım onların doğrularını da yazarsanız almaya gittiğimde rezil olmayayım :)

edit: istanbul anadolu

 
kafa boyu inç kare olarak tanımlanır. 100-110 biraz büyük geldi bana, ben 95 kullanıyorum.
istanbuldaysanız decathlondan önerebilirim.

  • safepassage  (16.03.16 08:57:17) 
el ölçüsü doğru yazmışsın, mahalle ağzıyla olsun diyorsan "grip size 3" dersin.

Kafa için dediği aslında inch kare ama sayılar doğru. benim diyeceğim 100'e mümkün olduğunca yakın kal, 103 mesela ( bunda da olay büyük ile başlayıp ilerledikçe daha ufak rakete geçmektir.) sen 103 alırsan bikaç yıl idare edersin. İleride minimum ineceğin de 98 falan olur yani fikir vermesi açısından diyorum.

ağırlık max 280 gr demiş ama çok hafif de iyi değil, minimum da 260 gr diyelim. 260-280 arası bak.

tek parça muhabbeti önemli; ama çoğunlukla buldukların tek olacak zaten, bi mağazada 3-4 tane çift parça anca olur. uzak dur.

nerede oturuyorsun? İstanbul avrupa ise bir iki önerim olur.
  • okumayi sevmeyen okur  (16.03.16 09:00:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.