[]

birinin popmundo hesabini caldim

ama vallahi yanlislikla. seneler once oynadigim hesabi diriltmek icin gireyim dedim. sifremi hatirlayamadim, yeni sifre istedim, email adresime sifre sifirlama linki geldi ve gayet uslu uslu yeni sifre olusturup girdim ki ne goreyim? 1200 kusur gundur oynanan bir karakter, deli gibi basarili bir heavy metal grubu, verilmis onca emek, gelistirilmis yetenekler, hazirlanmis tur planlari... ben oynayamam ki artik, oynayacak vaktim yok bi kere. yazik oldu kimin karakteriyse. ben nasil giris yapabildim onu da anlamis degilim. napayim sizce? dedigim gibi, oyuna ayiracak vaktim yok, olup gidecek sahibinin verdigi o kadar emek bosa gidecek. vaktim olsa ve kotu niyetli olsam bulunmaz firsat ama ben boyle olsun istememistim ya :(




 
Arkadas listesinden sor


  • neira  (16.03.16 07:59:57) 
Anaaaa öyle bi oyun vardı cidden :) Mesajlaşma toolundan mesaj attığı kişileri bul. Kesin reelde de görüşüyolardır. Bi yemek filan ısmarlasın hesap karşılığında :)


  • lcha  (16.03.16 08:48:03) 
arkadaşlarına sor, ismi ne karakterin ben de tanıyor olabilirim :s


  • alaimisema  (16.03.16 08:49:50) 
kullanıcı halen senin e-mail'ına kayıtlıysa o çalmış önce belli ki. yani senin hesabına kayıtlı kullanıcı niye adamın olsun ki? tanıdık biridir bence. zira mail'a aktivasyon gidiyordur normalde, senin adına kaydolmuş olamaz.


  • prodeq  (16.03.16 10:29:33 ~ 10:29:48) 
vallab ben de anlamadim neden benim email adresimle girilmis. dusunuyorum acaba eski karakterimi birisine mi verdim diye ama yok, baskasinin elinde heba olmasindansa olsun toprak olsun demistim. karakterin adi ayhan inanc. kadin kendisi. karakterid su sanirim 2997403 buna nasil bakildigini bile unutmusum.

mesajlarina, arkadaslarina falan zaten bakmistim ama toplamda 6 mesaj var, hepsi de single kaydi gonderdim vs seklinde. hic arkadasi yok ayrica.
  • letheavendangered  (16.03.16 22:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.